![]() |
Przebudzenie - problemy techniczne - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przebudzenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=179) +--- Wątek: Przebudzenie - problemy techniczne (/showthread.php?tid=916) |
RE: Przebudzenie - problemy techniczne - Wiwir - 29.09.2022 (29.09.2022, 15:02:31)Erwin napisał(a): A to wrzucałeś? Tak brak efektu . RE: Przebudzenie - problemy techniczne - Klimek - 29.09.2022 Nieśmiało zarzuce taki pomysł, spróbuj wyłączyć muzykę i wejść do zamku za dnia, tudzież zapisać/wczytac gre RE: Przebudzenie - problemy techniczne - Wiwir - 29.09.2022 (29.09.2022, 22:12:13)Klimek napisał(a): Nieśmiało zarzuce taki pomysł, spróbuj wyłączyć muzykę i wejść do zamku za dnia, tudzież zapisać/wczytac greNic z tego -ale śmiało mogę przebywać ,wchodzić ,teleportować się na zamek do godziny 8:05 Mogę nawet zapisywać na zamku i zapis jest dobry .Po godz 8:05 wywala Acces. Ale się nie martwię bo mam do dyspoaycji całą noc GOTHIKOWĄ -to można grać. RE: Wrażenia z "Przebudzenia" - Dota - 10.06.2023 Urudin napisał, że zaczyna grę w Przbudzenie, więc tak jak się umówiliśmy, to i ja spróbuję drugi raz zagrać, bo przy pierwszym podejściu to pamiętam, że mnie mocno wkurwił ten mod w pewnym momencie i dałem se siana. Może teraz będzie lepiej. ![]() W każdym razie moja pierwsza uwaga jest taka, żeby ten instalator zmienić, bo pali kory nieziemsko. Jest mega nieintuicyjny, ale to i tak pół biedy. Po zaczęciu instalacji musiałem każdy plik, który chciał się nadpisać na już istniejący, klikać ręcznie, żeby go zatwierdzić. Nieprzyjemna sprawa. RE: Wrażenia z "Przebudzenia" - N1kX - 10.06.2023 W 1.1.2 normalny instalator. RE: Wrażenia z "Przebudzenia" - Simon - 10.06.2023 (10.06.2023, 00:30:03)Dota napisał(a): Urudin napisał, że zaczyna grę w Przbudzenie, więc tak jak się umówiliśmy, to i ja spróbuję drugi raz zagrać, bo przy pierwszym podejściu to pamiętam, że mnie mocno wkurwił ten mod w pewnym momencie i dałem se siana. Może teraz będzie lepiej. Z tego co kojarzę, to Ty grałeś przed pierwszą łatką od N1kXa, a już na niej dało się przejść ![]() RE: Wrażenia z "Przebudzenia" - Dota - 10.06.2023 (10.06.2023, 09:38:20)Simon napisał(a):(10.06.2023, 00:30:03)Dota napisał(a): Urudin napisał, że zaczyna grę w Przbudzenie, więc tak jak się umówiliśmy, to i ja spróbuję drugi raz zagrać, bo przy pierwszym podejściu to pamiętam, że mnie mocno wkurwił ten mod w pewnym momencie i dałem se siana. Może teraz będzie lepiej. Wiem, że się dało. Po prostu wymiękłem w pewnym momencie. Zresztą w tym temacie są nawet moje posty na ten temat xd (10.06.2023, 05:35:47)N1kX napisał(a): W 1.1.2 normalny instalator. A to ja tu z pobrałem z download w temacie i jeżeli dobrze kojarzę to mi 1.1.1 wersję pokazywało, bo tylko zainstalować zdążyłem wczoraj i sprawdzić, że działa. @edit A dobra, teraz widzę, że post niżej jest download do wersji 1.1.2, nie zwróciłem uwagi wczoraj. To na której grać, bo nie za bardzo ogarniam? RE: Wrażenia z "Przebudzenia" - N1kX - 10.06.2023 Oczywiście na nowej wersji moda, a nie na starej. RE: Wrażenia z "Przebudzenia" - Erwin - 10.06.2023 (10.06.2023, 17:05:31)Dota napisał(a): A dobra, teraz widzę, że post niżej jest download do wersji 1.1.2, nie zwróciłem uwagi wczoraj. To na której grać, bo nie za bardzo ogarniam? Graj na najnowszej. RE: Wrażenia z "Przebudzenia" - Dota - 10.06.2023 Dobra, to muszę znowu całego gotuka przeinstalować, czy wystarczy, że wywalę wersję 1.1.1 i zainstaluję 1.1.2? I drugie pytanie, skoro jest nowsza wersja, to czemu nie jest w głównym poście, tylko w jednym niżej? RE: Wrażenia z "Przebudzenia" - Erwin - 10.06.2023 Nie pamiętam, czy ta wersja 1.1.1 dobrze się odinstalowała. Możesz ją jeszcze raz zainstalować do jakiegoś pustego katalogu i będziesz mieć wgląd w pliki, które trzeba usunąć w folderze Gothica i zrobić to ręcznie. Wszystkie wydania N1kX'a są jakby odrębnymi, równoległymi wersjami. RE: Przebudzenie - problemy techniczne - Tituf - 10.06.2023 (10.06.2023, 19:56:58)Erwin napisał(a): Wszystkie wydania N1kX'a są jakby odrębnymi, równoległymi wersjami.których żadna grupa testerów nie sprawdzała. Ale to wcale nie oznacza, że jest jakieś ryzyko gry. RE: Przebudzenie - problemy techniczne - Dota - 10.06.2023 Aha, czyli chodzi o to, że po prostu 1.1.2 nie była wystarczająco dobrze przetestowana, więc wolicie jednak tą wersję 1.1.1 jako główną dawać, ta? W sumie rozumiem, rozsądne podejście. Kurna, to nie wiem czy mi się chce wszystko przeinstalowywać jeszcze raz, żeby tą 1.1.2 wgrać. xd Dobra, pomyśli się w poniedziałek, bo i tak do tego czasu nie tknę Gothica. Może se changelog przeczytam co tam jest zmienione i zobaczę czy warto. RE: Przebudzenie - problemy techniczne - Erwin - 10.06.2023 W 1.1.1 możesz mieć crashe na zamku chyba, że poszukasz w temacie na to łatki. W 1.1.2 grałem jakoś przed wydaniem i to co jeszcze wyłapałem, to zgłosiłem. Nie widziałem żeby potem ktoś, gdzieś narzekał na błędy, ale to Twój wybór. RE: Przebudzenie - problemy techniczne - Dota - 10.06.2023 To już nie kumam kompletnie. Czemu skoro to 1.1.2 jest lepsze, nie jest w pierwszym poście? Może ja jakiś nieogarnięty jestem, ale mam wrażenie, że macie rozbieżność zdań wśród waszej ekipy ![]() Dobra, nie będę drążył. Jebać, przeinstaluję jutro wszystko na to 1.1.2. Po prostu nie jarzę czemu to 1.1.1 jest w pierwszym poście skoro obydwoje Erwin i Nikx piszecie, że 1.1.2 jest lepsze. |