![]() |
Epilog - przebieg prac - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Epilog - przebieg prac (/showthread.php?tid=28) |
RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 14.11.2016 Nie może być dwóch zakończeń. Ku Przeznaczeniu prowadzi tylko jedna ścieżka. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 14.11.2016 E tam myślę,że dwa zakończenia napewno urozmaiciłyby rozgrywkę. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 14.11.2016 Czyw jakimś Bondzie były dwa zakończenia? Czy gracz gildii Mroczny Zakon z G2 P oczekuje dwóch zakończeń? RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Jonxx - 14.11.2016 Wg. mnie skoro koncept jest taki, że idziemy ku Przeznaczeniu i nie mamy na nie wpływu, to dwa zakończenia byłyby trochę dziwne. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 14.11.2016 Znaczy miałem na myśli coś w stylu dobrego zakończenia i złego ale chyba za dużo wymagam :D RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Jonxx - 14.11.2016 No ale "przeznaczenie" sugeruje, że cokolwiek zrobimy to i tak wyjdzie na to samo, bo nie mamy na nie wpływu. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 14.11.2016 Dokładnie tak. Zresztą grający Mrocznym Zakonem oczekują tu czegoś , inaczej sama idea Epilogu nie ma żadnego sensu. Gra może się w G2 P skończyła dla maga Wody, ale przecież nie dla Mrocznego Maga czy Wojownika. Epilog nie powstaje po to, żeby sie dowiedzieć z kim się teraz Alwin ożeni ( a się dowiecie), ale po to żeby gracz z G2 P gildią MZ mógł w koncu spokojnie zasnąć. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Wiśnia - 14.11.2016 " A więc tu mi uciekłaś !! DO BURDELU ALE JUŻ !!! " ![]() RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 14.11.2016 A czy będziemy mogli spodziewać się zadań z kilkoma wyborami? RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 14.11.2016 Czy James Bond ma jakieś wybory? Ponadto układ zadaniowo logiczny będzie miał kształt pełnej piramidy, co miało i miejsce w G2 P dla Mrocznych. Coś ominiesz, czegoś z zadań nie zrobisz i nie znajdziesz się na wierzchołku. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 14.11.2016 Tak owszem James Bond ma wybory. A co do takich zadań z alternatywnym wyborem to przecież mogą być takie zadania poboczne. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Wiśnia - 14.11.2016 (14.11.2016, 22:49:23)Lewkooo napisał(a): mogą być takie zadania poboczne. (14.11.2016, 22:47:05)Memorius napisał(a): Ponadto układ zadaniowo logiczny będzie miał kształt pełnej piramidy, co miało i miejsce w G2 P dla Mrocznych.Przeczytaj uważnie jeszcze raz RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 14.11.2016 No i co?Nie wiem co chciałeś mi tym przekazać. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 14.11.2016 To oznacza że zadań POBOCZNYCH nie bedzie. W G2 P Mrocznych dzieciaki nie szły tym torem myślenia , popłakały się, nie skończyły gry i uciekły ponownie do minecrafta. RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Lewkooo - 14.11.2016 Naprawdę nie będzie? Przecież to nie ma sensu XD |