![]() |
Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Bonusy i Drogocenne przedmioty (/showthread.php?tid=380) |
RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Reyaven - 09.09.2016 Hm, a jeszcze gorzej okraść goblina Memoriusa ;d Nie wiem co on w tym worku trzyma ale jest zabójczo mocne :p RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lewkooo - 12.09.2016 Za nabicie 100% w wydobywaniu złota dostajemy od Finna 1000 Expa ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wiśnia - 12.09.2016 A ja polecam się udać w to miejsce ( o ile się domyślicie gdzie to ) Na pewno znajdziecie tam ciekawy bonus ![]() ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Reyaven - 12.09.2016 Byłem, zwiedziłem, zebrałem ;d nie ukryło się przede mną takie miejsce. Przyjemny bonusik ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wiśnia - 12.09.2016 (12.09.2016, 22:51:39)Reyaven napisał(a): Przyjemny bonusikTAk, to prawda ale jestem ciekaw ile ludzi go znalazło, bądź znajdzie, miejsce łatwe do znalezienia no ale gracze rzadko tam zaglądają RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Reyaven - 12.09.2016 Myślę że jest więcej miejsc trudniejszych do odnalezienia ;p Sam pewnie wiele jeszcze nie odkryłem ale staram się zaglądać w każdy kąt. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Draco - 13.09.2016 Wieża bandytów nieopodal Jacka Alligatora, mikstura orkowa +1 siła/zręczność, -3 do many, dwie księgi 250 doświadczenia. Trzeba wykazać się sprytem aby tam wejść. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lewkooo - 15.09.2016 (15.09.2016, 17:26:47)Memorius napisał(a): o szczawiu w pytaniu nic nie było - tylko o kracie No ale krata prowadzi do tego szczawiu i tablicy :d To jak dostać się do tego szczawiu i tabliczki w małej piramidzie w DP? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Jonxx - 15.09.2016 Musisz znaleźć wszystkie przełączniki. Dodatkowo kolejne pojawiają się dopiero po naciśnięciu poprzedniego przełącznika. Pierwszy jest chyba koło kominka na zewnątrz. RE: Nowicjusz Wody/Mag Wody - kaban3000 - 22.09.2016 magiczna ruda bedzie magom do czegos potrzebna oprocz zadan ? np do tworzenia bądz ulepszania run/szat? RE: Nowicjusz Wody/Mag Wody - Tituf - 22.09.2016 Magiczna ruda będzie potrzebna do jednego z zadań pobocznych - ale dosyć okazałego... Ale to w późniejszym rozdziale, więc warto do tych 100szt zbierać... RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Draco - 24.09.2016 Czy na wersji 1.1 występuje bonus za zabicie orków spod zamku w R2? Mi się udało, niestety żadnego bonusa nie otrzymałem i nie bardzo wiem jak on działa. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 24.09.2016 Opcja pojawia się gdy w rozmowie z Bertem, dotyczącej tego gdzie udał się Dobar, wybierzemy akcję //Dobra, po prostu powiedz, co mogę dla ciebie zrobić. jeśli wybijemy 60 orków wojowników, 10 szamanów oraz 24 elitarnych orków do zakończenia R3, to do końca R3 mamy możliwość powiedzieć o tym Bertowi z opcji "Zlikwidowałem orków w pobliżu zamku." i otrzymujemy bonus RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Draco - 24.09.2016 Szkoda, pewnie dużo tracę, niestety to popsułem ;) Dzięki. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - maciek456 - 29.09.2016 W ŚŚ, w pomieszczeniu w którym znajduje się pierwszy nieumarły cieniostwór strażnik, na prawo od pilnowanych przez niego drzwi jest dziura w ścianie. Po wspięciu się do owej dziury można znaleźć księgę +2PN. |