![]() |
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717) |
RE: Epilog - problemy z zadaniem - MaQo - 06.05.2017 Ostatnia prośba o pomoc z mojej strony. Co Fellan mówił o tym winie, bo trochę zapomniałem ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Jonxx - 06.05.2017 Rób inne wątki, musisz znaleźć teraz odpowiedniego npc'a, dzięki któremu wykorzystasz wskazówkę Fellana. Sama wskazówka dała nam pewien pomysł do czego można użyć wina... RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dinozaur7 - 06.05.2017 Jeżeli dostałeś już zadanie gdzie masz że możesz wykorzystać pomysł to jego dialog nic konkretnego nie wnosił. A winko w gothicu kojarzy się z jednym miejscem ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - regularnydebil - 07.05.2017 (28.04.2017, 13:07:09)Opos napisał(a): Mam problem z zadaniem "Zły Porucznik" po tym kiedy Sentenza, Agaton uciekają z porwaną Tamirą, znalazłem Aldmira, a potem Sentenze oraz Agatona. Po rozmowie dochodzi do walki i ich zabijam, lecz kiedy podchodzę do Tamiry to nie ma ona żadnej opcji dialogowej... U mnie ten sam problem Agaton i Sentenza martwi a u Tamiry "KONIEC". Jak to rozwiązać? Wczesniej ukończyłem to zadanie bez żadnych problemów. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Opos - 07.05.2017 Musisz mieć pierścień, naszyjnik i szkatułkę Tamiry w ekwipunku. RE: Epilog - problemy z zadaniem - regularnydebil - 07.05.2017 Pierścień niby ma Agaton a Sentenza nie ma nic ciekawego. Skąd wziąć naszyjnik i szkatułke? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Opos - 07.05.2017 Jeśli ich nie ma to trzeba przyzwać kodem. RE: Epilog - problemy z zadaniem - regularnydebil - 07.05.2017 Kodem? Może wiesz jakim? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Opos - 07.05.2017 Robiłem reinstall Gothica, więc nie pomogę. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dinozaur7 - 07.05.2017 Proszę ;) A ja z zapytaniem prostym. Czy chodzi o Pecka co zbiegł z miasta? ;) RE: Epilog - problemy z zadaniem - matero77 - 07.05.2017 Dobra wiem, że zaraz ktoś będzie się śmiał, ale naprawdę nie mogę nigdzie znaleźć gościa Alcazar, biegam po mieście i biegam, do tego byłem już za miastem. Obszedłem prawie wszystkie miejsca gdzie mogłem się dostać (pominąłem te gdzie mówią mi dostaniesz po głowie nie wchodź). Biegam i biegam i nic ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 07.05.2017 Czyli nie masz wstępu jeszcze go Górnego Miasta. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Jastrząb - 07.05.2017 Szukaj w Górnym Mieście ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - matero77 - 07.05.2017 Dziękuje za pomoc i tak nie mam wstępu, to czy ktoś jest wstanie podać mi jakąś podpowiedź co zrobiłem źle, że nie mogę tam się dostać, albo co pominąłem, że nie mam takiej możliwości. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 07.05.2017 Hotel Hanny... Potem Tireon. |