![]() |
Przebudzenie - przebieg prac - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebudzenie - przebieg prac (/showthread.php?tid=723) |
RE: [G2NK] Przebudzenie - AhnBael - 15.05.2017 Przepiękne ![]() RE: [G2NK] Przebudzenie - Memorius - 15.05.2017 Wszyscy NPC (Ludzie) oraz zdecydowana większość imiennych orków questowych zostali wstawieni z rutynami do gry. Ostatnią grupa był Zakon Czaszki wraz ze swoimi Nieumarłymi Sługami. RE: [G2NK] Przebudzenie - AhnBael - 15.05.2017 Te nowe ugrupowania mnie intrygują. Czuję, że wniosą wiele świeżości do świata Przeznaczenia! Wiadomo co będzie z frakcją Netbeka? Widnieje w opisie, a jednak w Epilogu jest opisany rozpad Leśnego Obozu. Czyżby znalazł sobie nowych ludzi? RE: [G2NK] Przebudzenie - Memorius - 15.05.2017 Netbek wróci do GD z garstką najwierniejszych ludzi... Nic więcej na razie nie będzie zdradzane w tej kwestii, choć jak zwykle Netbek będzie jednym z istotnych Mędrców. RE: [G2NK] Przebudzenie - Token - 15.05.2017 Czy mi się wydawało, czy Ahn kedyś deklarował pomoc skryptową przy Przebudzeniu? RE: [G2NK] Przebudzenie - AhnBael - 15.05.2017 Pomoc jako scenarzysta. I właściwie dalej jestem zainteresowany. RE: [G2NK] Przebudzenie - Memorius - 15.05.2017 oferta jest aktualna ale dopiero od momentu gdy pojawi się pierwsza wersja Visual Alfa 1 Przebudzenie z pełnym układem postaci oraz dialogami wstępnymi, handlem i nauką. Na ten moment prace nad tym nie są jeszcze zaawansowane. Pisanie zadań i dialogów bez wstępnego oglądu i pogadania z postaciami nie ma sensu. RE: [G2NK] Przebudzenie - AhnBael - 15.05.2017 Więc chętnie pomogę, gdy nadejdzie odpowiednia pora ![]() RE: [G2NK] Przebudzenie - Memorius - 15.05.2017 chociaż najgłówniejszy wątek będzie miał wymiar mistyczno-polityczny to zasadniczą siła napędową gry będzie walka o zasoby. Kto jest słaby w eksploracji i zbieraniu niech zawczasu sobie odpuści. Do gry powrócą znane i lubiane psianka, kocianka, krucze ziele, orkowe ziele i górski mech i ich szukanie w odpowiednich ilościach będzie równie przyjemne jak szukanie velaisów w Przeznaczeniu. ![]() RE: [G2NK] Przebudzenie - Dinozaur7 - 15.05.2017 (15.05.2017, 22:16:19)Memorius napisał(a): Kto jest słaby w eksploracji i zbieraniu niech zawczasu sobie odpuści. ![]() Cóż. Trzeba się będzie przełamać ![]() RE: [G2NK] Przebudzenie - Bezimienny - 16.05.2017 (15.05.2017, 22:16:19)Memorius napisał(a): Kto jest słaby w eksploracji i zbieraniu niech zawczasu sobie odpuści.Słowo Eksploracja to miód dla mojej duszy :D Dlatego przejście modów zajmuje mi kilka razy dłużej, niż "ścigaczom" chwalącym się jak najkrótszym przejściem modów. Pytam tylko: Po kiego pędzić? Goni ktoś? Niech sobie w jakieś wyścigi pograją i nie marudzą ![]() Prywatnie lubię wędrówki, zwiedzanie (jaskinie i inne podziemia kocham), zatem jak dla mnie, może być jak najwięcej eksploringu. RE: [G2NK] Przebudzenie - Memorius - 16.05.2017 Zagospodarowany został obszar dawnego Obozu na Bagnie, tym razem nieco inaczej... RE: [G2NK] Przebudzenie - Klimek - 16.05.2017 No, oby inaczej ![]() ![]() RE: [G2NK] Przebudzenie - Memorius - 16.05.2017 Dzikie odludzie będzie w zupełnie niespodziewanym miejscu... ![]() Tymczasem w kwestii exp, kosztów nauki , levelowania i podobnych rzeczy - zastosowany zostanie schemat z Epilogu a nie z Przeznaczenia. Możliwe są oczywiście drobne modyfikacje. Z nowych umiejętności - najprawdopodobniej nauka języka i pisma orków, która zapewne zastąpi rubrykę -języki- w ekranie statystyk RE: [G2NK] Przebudzenie - Token - 16.05.2017 Bardzo podoba mi się koncepcja eksploringu wysuwającego się w Przebudzeniu gdzieś na pierwszy plan. W sumie co tu dużo mówić - wszystkie do tej pory podane koncepcje bardzo mi się podobają ![]() |