![]() |
Bestie - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Bestie (/showthread.php?tid=1011) Strony:
1
2
|
Bestie - Zagloba - 07.10.2017 Jakie są wasze ulubione potwory w Gothicu. U mnie zawsze wzbudzały podziw i szacunek Smocze Zębacze, natomiast niesamowicie śmieszyły mnie Kąsacze. Zawsze jak je widzę to mam "banana" na twarzy. Jak to się przedstawia u was? RE: Bestie - Tituf - 07.10.2017 uwielbiam kretoszczury - a jak muszę już je zabić - ich przewracanie się na boczek... ach! RE: Bestie - SparrowJacek - 07.10.2017 Mi się zawsze podobała ta... odmienność stworków. Fakt, że Gothic miał własną faunę, która miała swoje własne zachowania, terytoria i wrogów. Całe to robiło magiczne wrażenie, jednak nigdy nie zapomnę, jak patrzyłem w podstawówce, gdy brat grał i przypadkiem zawędrował za daleko(nasza pierwsza rozgrywka w Gothica 2, w 1 nie graliśmy jeszcze), wchodzi takim Bezim-lebiodą z lagą do jaskini i nagle jednym ciosem zabija go pełzacz wojownik. Od tej pory to właśnie one są moimi ulubionymi stworkami, właśnie przez to, że takie piorunujące pierwsze wrażenie zrobił ![]() RE: Bestie - Dota - 07.10.2017 Mój kumpel zaczął uciekać i wrzeszczeć "Śniący!", kiedy pierwszy raz zobaczył Polną Bestię. Nie pytajcie mnie dlaczego uznał, że są podobne. xd RE: Bestie - MaQo - 07.10.2017 Me serce należy do ścierwojadów ![]() RE: Bestie - Jastrząb - 07.10.2017 Tylko chrząszcze ![]() RE: Bestie - Dusaro - 07.10.2017 Me serce należy do istot magicznych i rzadkich z Przeznaczenia. (Gepard, Golemy, Lodowy Troll, Warg ślimakożerca, Wilk zabójca, Ognisty szczur, Bagienny Zębacz, Stary Rozpruwacz) ![]() RE: Bestie - Kravis - 08.10.2017 Moim faworytem są wszelkiego rodzaju golemy. Świetnie się kamuflowaly z otoczeniem w związku z czym dochodziło często do niezamierzonych kontaktów pierwszego stopnia z tą kupą głazów. Poza tym budziły respekt i siały postrach nawet wtedy, gdy Bezi umiejętnie posługiwał się bronią. RE: Bestie - Draco - 11.10.2017 Zdecydowanie smocze zębacze/zębacze. Typowe drapieżniki, zero litości, wyjątkowo sprytne i mega silne. Cichy łowca, do tego wyrachowany morderca. W jednym momencie niepostrzeżenie się skradają z drugiej zabójczo szybkie. Mój ulubieniec, zgroza, zmora nocna. Pozdrawiam wszystkie smocze zębacze. RE: Bestie - Klimek - 12.10.2017 Czy nikogo z was nie przeraził wyskakujący z chaszczy KĄSACZ, który atakuje bez żadnego ostrzeżenia ze sporej odległości i w dodatku podbiega z zabójczą prędkością całkowicie bezgłośnie? Jego atak połączony z charakterystycznym odgłosem wstrząsnął mną aż podskoczyłem na fotelu ![]() RE: Bestie - Dinozaur7 - 12.10.2017 Owszem. Jednak Kąsacz jest raczej lichej postury, przez co nie dotrzymuje zbyt długo pola, nawet początkującemu wojownikowi. ![]() RE: Bestie - Klimek - 12.10.2017 Tak. Jednak nie dyskutujemy tu o tym, który z potworów jest najsilniejszy ale o tym, który według nas jest wyjątkowy. I kąsacz robi spore wrażenie. RE: Bestie - Dinozaur7 - 13.10.2017 Właśnie jego licha postura jest przecież widoczna klimqu co też przekłada się na jego postrzeganie ![]() RE: Bestie - Klimek - 13.10.2017 A na mnie właśnie wpłynął nagły atak dwóch takich osobników w Dolinie Przodków, gdy słaby jak leszcz Bezi sobie tam spacerował i zbierał roślinki a tu nagle ni stąd ni stamtąd naskakują na nas dwa takie szczekające paskudztwa. ![]() RE: Bestie - Tituf - 13.10.2017 (12.10.2017, 21:24:54)Klimek napisał(a): Jednak nie dyskutujemy tu o tym, który z potworów jest najsilniejszyA dlaczego nie? Sposoby ich pokonania też są warte tu wspomnienia. Np jak sobie radzi ciężki woj na początku z ruchliwymi bestyjkami? |