![]() |
Przebieg prac nad Imperium Popiołów - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebieg prac nad Imperium Popiołów (/showthread.php?tid=1044) |
Przebieg prac nad Imperium Popiołów - Memorius - 25.10.2017 ![]() „Adanos wysłuchuje wszystkich, którzy błagają o łaskę zapomnienia,
lecz głuchy jest na głosy tych, którzy chcą zapomnieć o swoim przeznaczeniu.”
Ponieważ z pewnych powodów zrezygnowałem z prac nad rozwojem moda "Sea Of Destiny" do Morrowinda to zapewne powstanie piąta część epopei Przeznaczenie stanowiąca w pewnym sensie logiczną kontynuację Korzeni Zła. Znaczną część content do tej części wraz z konceptem fabularnym, mam już gotową od jakiegoś czasu. Możliwe, że prace będą przebiegać równolegle z Korzeniami Zła, oczywiście za jakiś czas, gdy KZ nabiorą w pełni konkretnej formy w ramach wersji Visual. Możliwe jest też, że premiera Korzeni Zła będzie miała miejsce w roku 2018, czyli wcześniej niż planowaliśmy, natomiast Imperium Popiołów w 2019, być może w połowie roku. RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Draco - 25.10.2017 Bardzo mi się podoba ta informacja, zwłaszcza, że lubię Waszą produkcję i trzymam kciuki w rozwoju dwóch projektów. RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - XaroN - 25.10.2017 No no, pomysły nigdy się nie kończą. Ładnie zaplanowane lata, jak widać od Gothica się nie da odejść ;d Aż by się chciało zadawać pytania, gdzie rozgrywać się będzie kolejna część ^^ RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Memorius - 25.10.2017 Na to pytanie odpowiem, bo to żadna tajemnica. W Jarkendarze ![]() RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Dinozaur7 - 25.10.2017 No to wszystkie zeny zaliczone - na to liczyłem ;) Trzeba życzyć powodzenia i wytrwałości ![]() RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Memorius - 25.10.2017 Myślę, że tym razem będzie to dzieło epickie, pełne śmierci, zniszczenia i heroicznej walki, na ile oczywiście pozwolą techniczne ograniczenia samego zena. RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Klimek - 25.10.2017 Nie wierzę w to co czytam. Cieszę się, że będę miał w co grać w ciągu kilku najbliższych lat. ![]() ![]() RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Wiśnia - 26.10.2017 2 projekty równocześnie ? no no no, Życzę wytrwałości, bo powodzenia nie ma co życzyć bo i tak będzie to Świetny mod ![]() RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Memorius - 14.11.2017 Na razie zajmuję się tym sam . Gotowość content dla wersji Visual Alfa 1 - 40% RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Klimek - 14.11.2017 Sam content 40% czyli przyjmując procent całości do daty premiery to pewnie oscyluje wokół 5%. Ale nie ma co się śpieszyć, ważne że powstaje kolejny projekt, przy którym później jako gracz będzie można spędzić wiele przyjemnych godzin. ![]() ![]() "Gdzie mój pancerz?! Gdzie złoto?! Znowu mam 10 siły??? Mam tego dość!" Głównym bossem do pokonania pewnie będzie sam Memorius a Bezi będzie chciał mu dokopać za ciągłe glebowanie ![]() RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Memorius - 14.11.2017 Powiedzmy, że Imperium Popiołów będzie w pełni logiczną kontynuacją Korzeni Zła w kwestii rozwoju akcji. Zdradzanie szczegółów mogłoby popsuć zabawę przy Korzeniach Zła. RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Bezimienny - 14.11.2017 No! TO mi się podoba ![]() Od zawsze wierzyłem, że na samym Przeznaczeniu się nie skończy. Życzyłem wtedy kontynuacji a tu oprócz drugiej części powstała Trylogia, potem "Czterologia" ![]() Gothic jest zaraźliwy i nieuleczalny! RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - BlackGary - 20.11.2017 Powodzenia w pracy nad czwartą i piątą częścią. Kto by pomyślał, że Przeznaczenie rozciągnie się aż na pięć osobnych modyfikacji. RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Memorius - 29.12.2017 Po dłuższym zastanowieniu muszę ogłosić, że anuluję ten projekt. Powody są trzy 1/kondycja Teamu 2/upadek forum 3/słabe zainteresowanie i marny odzew na nasze produkcje, o czym świadczy liczba downloadów Działalność modderska DT kończy się, tym razem definitywnie po wydaniu Korzeni Zła. Do robienia czegokolwiek dalej już nikt mnie nie namówi, jak w przypadku KZ. Dziękuję za uwagę. RE: G2 P - Imperium Popiołów (Vol. V) - Tituf - 29.12.2017 (29.12.2017, 20:14:57)Memorius napisał(a): muszę ogłosić, że anuluję ten projekt.Podejrzewam, że już w tej chwili jest sporo contentu. Trochę szkoda. Może 'zamrozić' całość do momentu, gdy pojawi się trochę więcej chętnych do pomocy? |