![]() |
Ostrzeżenia i bany - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Ostrzeżenia i bany (/showthread.php?tid=20) |
Ostrzeżenia i bany - desti2 - 04.02.2016 Forum:
Pisanie z użyciem proxy - 70% na 90 dni Multi-konto - 50% 90 dni Trollowanie - 30% 30 dni Spam i zaśmiecanie - 20% 30 dni Pisanie nie na temat - 10% 10 dni Uporczywy spam na PW - 20% 10 dni Wstawianie linków w sygnaturze - 30% 10 dni Stosowanie wulgaryzmów, obrażanie forumowiczów - 40% na 1 mc SB: Wstawianie niedozwolonych linków - 30% na 3 mc Pisanie o moddingu gdy są odnośne tematy - 10% na 10 dni
Bany: Ban jest zawsze permanentny. Nie można odwołać się od bana. 1. Gdy użytkownik ma 100% ostrzeżeń. 2. Ostrzeżenie to druga szansa więc jeśli użytkownik spamuje, a posiada ostrzeżenie za spam, to zostaje zbanowany. 3. Celowe działania na szkodę forum i modyfikacji Teamu Ostrzeżenia: Są umieszczane w tym temacie i można się odwoływać. RE: Ostrzeżenia i bany - Memorius - 31.07.2016 Danyloss ban permanentny za użyczanie konta innej osobie MMAciek aka Werewolf z forum TM ban permanentny - powód - iluminata saturas dostał permanentnego bana za notoryczne łamanie Regulaminu Forum w pkt8 kuczaja ban permanentny Bezi8001 ban permanentny RE: Ostrzeżenia i bany - Tituf - 13.09.2016 nateblack2 ban za multikonto GothicForever oraz trolling W związku z powyższym: GothicForever 50% za multikonto, które zostało usunięte + 30% trolling, co skutkuje banem również i na to konto( uzbierał już 40 pkt wcześniej). ![]() RE: Ostrzeżenia i bany - Memorius - 26.12.2016 CzłowiekOgień - multikonto zbanowanego MMaciek aka Werewolf zostało połączone w jedno zbanowane konto MMaciek oczywiście nosił Wilk razy kilka ponieśli i Wilka. Ban permanentny połączony z całkowym wymazaniem go z forum, jak to już zostało zrobione w pewna liczbą podobnych mu osobników, o których nikt tu już nawet nie pamięta. wymazany został Wortex Gonzales ban za użycie proxy Krushak czy Goticeł stworzył kolejne multikonto. Recydywa więc ban przy jednoczesnym wymazaniu całości twórczości Krushak z forum Nazywam się Diego - ban połączony z wymazaniem - powód- naruszanie Regulaminu, trolling i ogólnie jest mało zabawny. Karolson - ban permanentny i konto usunięte nie pozwolę narażać tego forum na śmieszność, wykazałem maksimum cierpliwości na jaką mnie stać Lesterek ban - trolling oraz robienie z siebie idioty - źle to wpływa na wizerunek forum usunięty został mafiosa - to kolejne wcielenie hihi Niestety, nie mogę go zbanować definitywnie z IP, bo korzysta z ruchomego IP popularnej sieci komórkowej i mogłoby się zdarzyć, że inny użytkownik forum, któremu w danym momencie to IP zostałoby przydzielone nie mógłby wejść na forum. Takie przypadki już były. usunięty został dominiczek1 nawet jeśli nie jest to chłopięce wcielenie Fabioska , to przy tak małej liczbie postów, jaka się ostatnio pojawia, zostawienie usera piszącego tak i to co dominiczek1, to poważne zaniżanie poziomu merytorycznego forum Niesprawiedliwości stało się zadość. Majes otrzymał za działanie na szkodę Forum DS karę specjalną pozaregulaminową 80% na 12 miesięcy. Ponadto usunięty został link w jego profilu prowadzący do jego jutuby. Ponadto usunięty został jego temat "Moja Przygoda w Przeznaczeniu - let's play" oraz temat "Majes i Epilog" przeniesiony został do działu Offtop. RE: Ostrzeżenia i bany - Memorius - 19.02.2020 No to ban dla Simena. Nie może być inaczej, bo upadłaby tego jutubowa teoria, że nie znoszę krytyki. ![]() Ban dla Xardas182. Ostatnio tu sobie pewna grupa ludzi sympatycznie rozmawia bez inwektyw i obrażania innych oraz prostackiego trollingu. Xardas182 niestety się do tych reguł nie stosuje. RE: Ostrzeżenia i bany - Memorius - 31.01.2022 Wykazywałem cierpliwość bardzo długo, ale trzeba zrobić z tym jednak porządek. Są tematy w dziale http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=26 a dyskusje toczą się beztrosko w w shoutbox W związku z tym N1kX, Erwin i Wiwir po 10% na 10 dni mam nadzieję, że sytuacja się w tym zakresie unormuje. ![]() RE: Ostrzeżenia i bany - Memorius - 01.03.2022 Cytat:Hmm.. Przepraszam z góry, ale nie chce mi się pisać po temat. napisał Erwin a szkoda - 10% za pisanie w sb o moddingu, gdy są odnośne tematy RE: Ostrzeżenia i bany - Memorius - 16.04.2024 Cytat:Serio nie masz ciekawszych rzeczy w życiu do roboty, niż trollowanie na forum? za to 10% dla zawodnika bartkk0803 |