![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
Zadania poboczne w GD - quaterion94 - 03.06.2016 A jak dostać się do zamku w górniczej dolinie , bo z orkiem nie mam szans , a wchodząc po tej drewnianej konstrukcji nie mogę zrobić tak żeby orkowie za mną nie biegli , a jak dobiegną za blisko murów to npc się na nich rzucają i przez to giną , w noc kruka się zatrzymywali a , tutaj biegną pod górę i to jest trochę irytujące . próbowałem z przemianą w ścierwojada , ale mi nie wychodziło RE: quaterion94 - PALADYN - Polo - 03.06.2016 Polecam miksturę szybkości, lub jakiś spell obszarowy. RE: quaterion94 - PALADYN - Tituf - 03.06.2016 Cytat:a jak dobiegną za blisko murów to npc się na nich rzucają i przez to giną , w noc kruka się zatrzymywali a , tutaj biegną pod górę i to jest trochę irytujące . Tyle razy było mówione - zapomnijcie o NK, grajcie jak po raz pierwszy! Czyli co, błąd bo orkowie biegną za tobą na taran?! Wypij mixa szybkości, zrób przy taranie kółeczko, odciągnij ich stamtąd i potem wbiegnij sam na mury. Zresztą to gra wymagająca myślenia i strategii... RE: quaterion94 - PALADYN - Hosni - 03.06.2016 Gdyby ta gra nie wymagała strategii to nie pokonałbym Sentenzy, czy obstawy oskara. Na wszystko znajdzie się sposób. RE: Dinozaur7 - PALADYN -R2 - Dinozaur7 - 20.06.2016 Skąd wziąć kluczyk do jednej z komnat Magnatów? Nie no to ja to zrobię jakoś. Do magazynu wszedłem normalnie kluczem to i tam wejdę A pierścień Gomeza jest za zamkniętymi drzwiami w siedzibie ta? RE: Token - Strażnik R2 - Token - 14.07.2016 czy do Grobowca, gdzie prawdopodobnie znajduje się Amulet Angara da się dostać w 2R? Bo nie wiem czy kombinować z tym. RE: Token - Strażnik R2 - Tituf - 14.07.2016 Nie, jest zadanie, po którym tam się dostaniesz. RE: Token - Strażnik R2 - Dinozaur7 - 14.07.2016 Dodam że w 2R Token. Spokojnie da się je zrobić. RE: Token - Strażnik R2 - Token - 14.07.2016 Rozumiem, że nie jest to zadanie 'Amulet Angara'? ![]() RE: Token - Strażnik R2 - Tituf - 14.07.2016 nie, ale to bliźniaczo podobne zadanie, jakie robiłeś w Jarku RE: Token - Strażnik R2 - Wiśnia - 14.07.2016 Podpowiedź co do " Amuletu Angara " RE: Token - Strażnik R2 - Token - 14.07.2016 Czyli muszę się wybrać do WK, dzięki. RE: Rootzky - MROCZNY ZAKON -R3 - Rootzky - 20.07.2016 Czwarty chromanim nie ma pojęcia już gdzie szukać (myślałem, że jest za tą wodą przy starej wieży Xardasa, ale tam nie było). RE: Rootzky - MROCZNY ZAKON -R3 - Dinozaur7 - 20.07.2016 Co do Chromanina to podpowiem że chodzi o dawny Nowy Obóz. Tam są jeziorka. RE: Rootzky - MROCZNY ZAKON -R3 - Rootzky - 25.07.2016 Wszedłbym już do IV rozdziału, ale znowu mam problem z chromanimem, a mianowicie szóstym. Nie wiem gdzie się znajduje tego Młodszego Brata, ale wyczyściłem Świątynie Śniącego i znalazłem tylko Uriziel, no i ten miecz dla Imperanona. |