Korzenie Zła - problem z zadaniem...
(20.03.2025, 22:37:06)Erwin napisał(a): To teraz jest szereg warunków do spełnienia.
Musisz sprawdzić czego brakuje.

-ostrzeżeniu od Egona
-oddaniu pasa Olafowi
-przemieszczeniu się i dialogu ze Slayerem (koło Olafa)
-po akcji u Dornbacha z Alfieri
-zaliczeniu zadania 'Ścigany'
-Schnoor - po załatwieniu Topora Pięść Trolla
-zaliczone 'Miłosierdzie'
-dialogu z Florentyną o pomocy Gasparowi

-po akcji u Dornbacha z Alfieri     tego nie kojarzę ale nie mam z nimi żadnego dialogu chyba ze o to chodzi z tym clyde to zrobiłem
Odpowiedz
Nie pamiętam dokładnie o co tu chodzi.
Najszybciej bym doszedł po wartościach zmiennych,ale to musiałbyś wysłać save i to najwcześniej jutro popołudniu mógłbym spojrzeć
Odpowiedz
(20.03.2025, 23:00:54)Erwin napisał(a): Nie pamiętam dokładnie o co tu chodzi.
Najszybciej bym doszedł po wartościach zmiennych,ale to musiałbyś wysłać save i to najwcześniej jutro popołudniu mógłbym spojrzeć

https://files.fm/u/z4fqwa9326
zobaczacz czy działa
Odpowiedz
Z zapisu wynika, że nie jesteś kolegą Schnoora, bo nie znalazłeś dla niego Pięści Trolla.
Odpowiedz
(21.03.2025, 15:25:01)Erwin napisał(a): Z zapisu wynika, że nie jesteś kolegą Schnoora, bo nie znalazłeś dla niego Pięści Trolla.

Wielkie dzięki pamiętam że to robiłem ale chyba na innym save i zapominałem powtórzyć
Odpowiedz
To jak ogarniesz ten topór, to idź do Gaspara, żeby zadanie ruszyło dalej.
Odpowiedz
Gdzie jest lord andre po zabiciu tych 3 bandytów u rybaka? Przy łódce go nie ma, w górach go nie ma. Powinienem z nim teraz pogadać, prawda?
Odpowiedz
Z tego co pamiętam, to powinien być na przystani.
Ciężko powiedzieć, co się stało. Może jakoś wpadł do wody.
Sprawdź na razie kodami. Wpisz       goto vob PAL_1099_Andre
Odpowiedz
Wpadł pod łódkę i na animacji stał pod wodą xD
Odpowiedz
No właśnie. Trzeba spróbować na kodach przenieść go na łódkę.
Ewentualnie zabić i przyzwać nowego gdzieś na przystani.
Odpowiedz
Poradziłem sobie z problemem. Powiesz mi jeszcze gdzie są orkowie? Mam 3 misję których nie mogę ruszyć : Świątynia, Znaki czasu, Zapomniana magia. Gdzieś wyczytałem tu na forum o jakichś orkach i ulumulu a ja mam już prawie wszystkie misje ukończone i ich nawet nie widziałem na oczy (chyba że mowa o martwych orkach w wieżach). Ostatnie wpisy w dzienniku : Świątynia - Starzec jest pewien że oba artefakty jakie mu oddałem pozwolą złożyć klucz do świątyni. Znaki czasu - Ciekawe dlaczego saturas zdecydował się pokazać te tabliczki właśnie teraz. Zapomniana magia - W ten oto sposób nauczyłem się korzystać z pradawnego zaklęcia innosa.
Odpowiedz
Wieże Kultu kojarzysz i mędrca Micheasza z zagadkami na takiej skarpie?
Musisz biec pod górę jeszcze dalej za Micheasza i tam są orkowie.
Odpowiedz
Faktycznie, nawet nie zauważyłem ścieżki na górę :D Wszystkie zadania nagle ruszyły. Gdzie znajdę saurona? Nie było nawet malutkiej podpowiedzi gdzie go szukać i latam jak ten obłąkany po dolinie
Odpowiedz
Okolice jaskini z gadającymi goblinami.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: