Uwagi do funkcjonowania Forum
Dwa dni temu, Roland54 wydał aktualizację niemieckiego tłumaczenia do Imperium Popiołów. Przetłumaczył całą sagę jak i dwie części Klasztoru. Wie o tym, że to była ostatnia modyfikacja jaką mógł przetłumaczyć wydaną pod szyldem DT i MIT.

World of Gothic
Odpowiedz
Jak wyjdzie poprawiona wersja Korzeni Zła, to fajnie by było, jakby też się nią zajął, także nie taka ostatnia.
Nie będzie to rozszerzenie, jak w przypadku tej ostatniej wersji Imperium, ale coś tam tekstu jest pozmieniane.
Aktualizacja będzie skupiać się głównie na eliminacji błędów.
Odpowiedz
Słowa spóźnione o przeszło rok, ale jednak przykro się dowiedzieć zupełnie przypadkiem, że osoba z którą współpracowałeś jakąś część życia już nie jest pośród nas. Wiele razy spotykałem się z opiniami, że dialogi Memoriusa są przydługie, monotonne czy modyfikacje są niegrywalne, bo wszystko nie jest zapisane w dzienniku jak dla ucznia podstawówki, ale z mojej perspektywy to właśnie wyróżniało te dzieła, bo były "inteligentniejsze" niż przeciętny odbiorca. Wymagały skupienia, jakiegoś zaangażowania, oferowały ciekawą historię, coś więcej niż nawalenie setki mobków na m2 i tekstów typu "Przynieś mi piwo, przychlaście. Dzięki, za piwo. Bywaj." Przeznaczenie pozostanie na zawsze największym fabularnym dziełem, jakie powstało do Gothica. Każdy ma swoje gusta, każdemu może podobać się co innego, ale nie można odmówić ekipie ogromu pracy, jakie włożyła w stworzenie tych wszystkich modyfikacji. Cieszę się, że mogłem przez jakiś czas brać udział w tych projektach. Spoczywaj w pokoju Memoriusie. [*]
Koniec kariery ~ emerytowany Arcymag Ognia
Odpowiedz
Witaj Michale po tak długiej nieobecności.
Powrót na Forum jednej z najważniejszych postaci naszej ekipy cieszy.
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
Dobrze Cię widzieć Panie Michale, szkoda że nie w lepszych okolicznościach.
Powrót głównej osoby odpowiedzialnej za wspaniały Klasztor 1 zawsze cieszy :>
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości