Liczba postów:1.289
Skręta dla Lestera zrobi Joru po powrocie do świątyni na bagnach, czyli trzeba pociągnąć właśnie zadanie "Zjednoczeni z przeszłością".
Co do tego zadania to:
a) czy oddałeś im jaja stworzeń?
b) czy byłeś na Cmentarzysku Orków i spotkałeś Donato?
Liczba postów:7
Tak, byłem na cmentarzysku i Donato dokonał żywota. Wszystkie demony dojechane.
No i tak, znalazłem wszystkie jaja.
Żeby oni przenieśli się na bagna, trzeba spełnić takie warunki:
1. Trzeba im oddać teleport, który ma nieumarły ork z zadania dla Ur-Kosha.
2. Oddać szkatułkę Y'beriona.
3. Oddać Kryształ.
4. Znaleźć Joru i przekazać mu polecenie Tondrala.
Liczba postów:7
No to wszystko już zrobiłem. W takim razie, skoro pomimo wypełnienia wszystkich wymaganych punktów, wygląda na to, że doszło do jakiegoś brzydkiego zesrania się.
Liczba postów:145
Tajemnica zmiennokształtnych -mam znaleźć w ruinach klasztoru pewnego gościa, latam a tam nikogo nie ma ....pojawi się później jak wykonam inne zadania ??
Liczba postów:2.940
Jak masz Puginał i rozmawiałeś z Celtyluksem to teraz szukaj w Leśnym Obozie przy teleporcie, chyba wysoko na platformie.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Cześć, znowu utknąłem...1.Problem Wifreda ,zadanie potrzebne do ukończenia rozgrywki ??bo mam problem zz znalezienem odpowiedniej ilości żuwaczek...2.Porwana -wiem że problem maglowany w innych postach ale nie mogę znaleźć Ursuli tam gdzie piszecie na przeciwko kopalni...zmiana lokalizacji ,czy coś mi się nie wczytuje ??
Jak zabiłeś sporo pełzaczy bez umiejętności zdejmowania żuwaczek, to może być problem i pozostaje poratować się kodami.
Powinna być tam, gdzie w Przeznaczeniu jest sakwa Diego. Chyba najpierw trzeba jeszcze wrócić się do Gaana, a potem wrócić pod kopalnię i pogadać z Gro-Bulem.
Witam ,znowu utknalem ,zostało mi 6 zadań. 1-żywi lub martwo ostatni wpis Kamień, obym zdążył na czas ,tutaj dodam że nie wiem czemu gdzieś zniknął mi Kosma ,poprosiłbym kod na przywołanie..2-Norsmarska broń otrzymałem dostęp do instrukcji ,z racji braku stało nie mogę ich wykuć..3-Nienawiść Askvil przyjął wyzwanie i pierścień...4-Do krwi ostatniej Diego dostał szczypce ,Milten zwój, Lares skreta ,Gorn winogrona....5-Choroba duszy ...tutaj brakuje mi kruczego ziela do ukończenia...6-Przebudzenie Netbek odzyskał spokój, Pojednani w poczuciu nieuchronnego....poproszę jakaś mała podpowiedzieć jak ruszyć dalej
1. Kamienna Forteca teraz
2. trzeba wykupić wszystkie instrukcje od Emunda, mieć bryłki rudy i rogi cieniostwora (nauka u Gestatha) i wykuć
5. dużo tego wszędzie, chociażby tu:
Liczba postów:46
Kto uczy tworzenia Mikstur Zręczności?
Atenodor uczy każdej mikstury.
Liczba postów:46
Z kim trzeba porozmawiać w zadaniu Żelazny Pierścień?
Toudi, ten koło cmentarzyska.