14.03.2021, 09:13:57
Oddałem Tryfonowi tarczę, pomógł z dolegliwościami, jednakże Bezi dalej "pulsuje" i wykorkowuje po pewnym czasie. Coś mi nie zaskoczyło czy ktoś inny mnie uleczy?
Bolt Thrower
Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
|
14.03.2021, 09:13:57
Oddałem Tryfonowi tarczę, pomógł z dolegliwościami, jednakże Bezi dalej "pulsuje" i wykorkowuje po pewnym czasie. Coś mi nie zaskoczyło czy ktoś inny mnie uleczy?
Bolt Thrower
14.03.2021, 10:43:47
Właściwej osoby szukaj w obozie Krucjaty.
Bolt Thrower
23.03.2021, 16:25:25
23.03.2021, 17:18:44
Nie ma z nim żadnej opcji
Prosiłbym jeszcze o podpowiedz co robić dalej, nie mam już z nikim żadnych opcji rozmowy. Ostatnie co to Zafkiel powiedział "za późno oni już przybyli", całą mapę przeszukałem i nic. ![]() ![]()
Bolt Thrower
23.03.2021, 18:41:42
Problem jest z Ewaldem, który jest bardzo ważny w tej akcji. Zniknął ci i nie ma go w obozie, nie ma go też w jaskini - podejrzewam więc, że spadł w przepaść w jakiejś dynamicznej akcji...
Odsyłam save z NPC w jaskini na PW - do boju!
„Primus in orbe deos fecit timor..."
09.07.2021, 10:24:53
Chyba się zaciąłem, nie mam z nikim żadnej opcji dialogowej.Jestem po otwarciu biblioteki i pokonaniu tej grupy jarkendarczyków w kanionie a poniżej aktualny stan zadań,
1. Kopalnia battlori znalazłem 2 żyły pegmatytu w kopalni (6 bryłek) gdzie są jeszcze żyły? 2.bestie z otchłani czasu ostatni wpis w dzienniku to że łowcy nieumarlych są w komplecie ale nie wiadomo co robić dalej. 3.oddałem obie notatki z trupów oraz powiadomiłem von gothera o śmierci Barona von rothenburga. 4.wielka wyprawa wodnego kręgu, znalazłem ciało baltrama i powiedziałem o tym myxirowi, co dalej? 5.krucjata ludowa chyba jedyne co mi zostało to sprawa Fidelisa i Kleofasa, ich trupy znalazłem przed otrzymaniem informacji o tym że opuścili obóz, mam ich puchary w ekwipunku ale nie mam u nikogo żadnych opcji dialogowych. 5.inwazja poinformowałem Parricidesa o śmierci Zetiona, oraz o tym że rhademes nie zamierza wziąć udziału w konflikcie. 6.odpłynąć sprawa z zapasami i sekstansem załatwione.
09.07.2021, 10:46:17
1. ...w tej samej kopalni - trzeba po prostu te ściany dokładnie przejrzeć
2. czyli po rozmowie z Grantem - rozmowa z Zafkielem - pojawiają się pod wieżą, rozmawiamy z Granten i Florianem już pod wieżą - dalej ruszy jak zabijesz Galderiana i wykonasz mini zadanie Theodora... ... 5. po wykonaniu OBCY WŚRÓD SWOICH, zaczepi Pardos i odeśle do Wojbora...
09.07.2021, 10:53:56
5. Pardos wysłał mnie już do Wojbora (przed zakończeniem obcy wśród swoich) z Wojborem też już porozmawiałem
Co do pegmatytu to przeszukał ją po raz n-ty z włączeniu jednocześnie światłem i pochodnią i nadal nie znalazłem, nie wiem już czy jestem ślepy czy mam jakiś dziwny błąd.
09.07.2021, 11:21:48
a pamiętasz mniej-więcej gdzie kułeś - jedno złoże jest w okolicy krypty, a drugie chyba tam gdzie pełzacze były
(09.07.2021, 10:53:56)UnnamedOne napisał(a): 5. Pardos wysłał mnie już do Wojbora (przed zakończeniem obcy wśród swoich) z Wojborem też już porozmawiałempokazałeś pucharki Girionowi?
09.07.2021, 11:26:21
Wykułem koło krypty, i tam gdzie byli niewolnicy w podstawce, co do jaskini z pełzaczami to patrzyłem tam wielokrotnie i nie znalazłem, zaraz popatrzę raz jeszcze.
Dobra jestem ślepy ![]() Co do pucharków nie widziałem opcji dialogowej z nim. ostatnia rozmawiałem z nim na temat postaci z zadania obcy wśród swoich, nie podałem z nim po tym.wiec jest szansa że pojawiła się możliwość.sprawdze później bo aktualnie nie jestem w stanie. Nie mam dialogu z girionem Dobra ogarnąłem.Nie wiem co się stało ale pucharki zniknęły mi z ekwipunku, dodałem je kodami i mam dialog z Girionem. Skąd wziąść miotłę dla Ostapa?
14.08.2021, 10:41:40
Witam ,utknałem w Świątyni Adanosa ,jakaś mała podpowiedź bym poprosił, jak dostać się za ostatnie drzwi z przelacznikiem
14.08.2021, 10:56:04
Wpis chyba sugeruje rozejrzenie się za jakimś mechanizmem. Polecam dokładnie oblecieć wszystkie kąty w pomieszczeniu, gdzie byli szamani.
23.08.2021, 15:57:42
[img]file
![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|