Korzenie Zła - problem z zadaniem...
Nie mam takiego zadania w dzienniku, mam tylko te cztery co napisałem na koniec posta a nie mam już z nikim opcji dialogowej za bardzo ://
Odpowiedz
Wystarczy pierwszy dialog z Arlanem - może go nie znalazłeś w tym obozie? :)
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Nie mam w ogóle takiego npc'ta w tym obozie orków.. nawet po rozpoczęciu nowej gry jak tam pójdę yo nikogo takiego tam nie ma
Odpowiedz
tylko kod więc... ale trudno uwierzyć ;(

Odpowiedz
A gdzie powinien stać dokładniej? Bo serio nikogo takiego tam nie mam, nawet po rozpoczęciu nowej gry. Może ślepy jestem ale obiegałem ten obóz kilkukrotnie podczas rozgrywki szukając o co chodzi, szczególnie że nie jest duży
Odpowiedz
Jak wchodzisz do obozu, to w namiocie zaraz po lewej stronie.
Odpowiedz
a obóz jest zupełnie pusty?! Arlan stoi chyba z taką laską w namiocie, znaczy kobitką, po lewej jak wejdziesz od strony przełęczy

Odpowiedz
Dobra, jednak jest na nowej grze ale na moim save nie ma, nie wiem musiał się zbugować i wpaść pod tekstury w momencie walk z potworami wokół obozu.. dzięki za pomoc

Muszę się kodem na przyznanie posłużyć niestety. Jedyny moment gdzie się coś mi wykrzaczyło po 50 godzinach rozgrywki
Odpowiedz
Chciałbym was zapytać, gdzie mogę znaleźć kamienne tablice. Na ten moment mam przy sobie tylko czerwoną i fioletową

Mam jeszcze pytanie odnośnie ksiąg Barthosa z Laran. Alex opowiada o miejscu, gdzie można znaleźć księgę i mówi że jest schowana w zniszczonym gospodarstwie niedaleko brzegu jeziora. Czy chodzi tu o obóz bandytów? I co to za magiczna sztuczka, dzięki której można znaleźć księgę?
Odpowiedz
(29.12.2024, 18:59:53)Hob napisał(a): gdzie mogę znaleźć kamienne tablice. Na ten moment mam przy sobie tylko czerwoną i fioletową
żółta tablica jest w domu Eleonory i Kristiana w ukrytej skrzyni
niebieska i zielona tablica są w świątyni - trzeba tam wszystkie zagadki odkryć (ukryta komnata, wisząca skrzynia)

(29.12.2024, 19:12:02)Hob napisał(a): I co to za magiczna sztuczka, dzięki której można znaleźć księgę?
to miejsce to zawalona chata przy przystani - trzeba się do niej dostać przy użyciu magii, po prostu (przemiana?)

Odpowiedz
Kto uczy obierania gadów?
Odpowiedz
HEYWOOD - wycinanie serc
GRIMBALD - skrzydła i żądła krwiopijców, płytki pełzaczy, pazury, żuwaczki
GASTON - pazury, róg cieniostwora, żuwaczki , kły, róg smoczego zębacza, skóry gadów, język ognistego jaszczura

Odpowiedz
Wyczyściłem 2 wieże, pojawił się 5 wyłącznik na środku sali ,wciskam go ...I nic ...jakaś podpowiedź??
Odpowiedz
Powinna zinsertować się księga "Czas". Jeśli z jakiegoś powodu się nie pojawia, to musisz poratować się przywołaniem jej z kodu ITWR_TIME.
Odpowiedz
W zadaniu Surowy Ojciec Hubert nauczył mnie tworzyć Tytoń Mentolowy ,znalazłem 4 sztuki ,ale nie mogę nic zrobić przy stole bo nie mam czym ...pomożecie jak go stworzyć??
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości