Liczba postów:1.328
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 1.Nowy porządek..na gorzałe i dziewuchy ,Dymitr mi nie ufa ostani wpis ...
Tutaj trzeba iść do Midlasa i pociągnąć wątek orkowych najemników oraz znaleźć zagubioną grupę Myśliwych w jaskini przy przejściu do Doliny Przodków ( tam, gdzie polujemy z Bartokiem, potem skręcamy w prawo w taką wąską drogę.
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 2..Ludzie honoru ..Midlas zaczął działać, walka u boku łowcy orków to zaszczyt ,mam zlecić Fangilowi dowództwo nad ekipa ,ale nie mam z nim dialogu
Pisałem o tym wczoraj. Jak masz wpis "Midlas wreszcie zaczął działać! Walka u boku Łowców Orków to prawdziwa przyjemność!" i masz iść do Fangila, to tylko dodatkowym warunkiem dialogu jest zagadanie Fangila o naukę łuku.
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 3.Piraci z khorinis ...Bill został przyjęty do załogi, Vance otrzymał kostur ,Carl to ważna postać...wi dowództwo nad ekipa ,ale nie mam z nim dialogu
Tutaj trzeba pociągnąć wątek Gedara i ataku na klasztor. Po zwycięstwie trzeba z nim porozmawiać i będzie wpis, że trzeba iść do Harada.
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 4.Kręte sciezki ...tu tylko jeden wpis ze Gor mi cos zostawił...
To jest zadanie, które rozwiąże się dopiero przed finałem.
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 5.Bumt słabych..przekazałem Haradowi wieści na temat sił do walki w klasztorze i dalej nic...
Ciężko mi coś doradzić. Może trzeba teraz ruszyć opcję donosiciela z portu ----->Kardif
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 6.Prawo i pięść..zabicie Giselli może sparaliżować sądy w mieście..
Wątek Zwiadowców i Kordelii. Być może tearz trzeba ukraść klucz Giselli, otworzyć skrzynię i przeczytać pamiętnik.
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 7Droga w mroku ..w krypcie pogadałem z Gadarem i zaproponował mi sojusz ,byłem w klasztorze i dalej nic ...
Musisz mieć zakończoną misję z paladynami żeby porozmawiać z Pyrokarem.
Liczba postów:158
Ludzie honoru, Nowy Porządek zakończone...Bunt słabych, nie mam dialogu z Kardifem,Prawo i Pięść ,pamiętnik dawno przeczytany, Droga w mroku, zadania z Palladynami zakończone...
To jest zbyt skomplikowane, żeby szukać rozwiązania tak trochę po omacku.
Wrzuć tutaj zapis, muszę na grze zobaczyć, jak to wygląda.
Przeczytałem maila i nie bardzo rozumiem, w czym problem.
Kopiujesz ostatni zapis gdzieś na pulpit, pakujesz jakimś zipem i wrzucasz na hosting, a link na forum.
Na 100% jest folder z zapisami tam, gdzie jest zainstalowana gra niezależnie od platformy.
Zacznij od tego, że masz w ekwipunku notatkę, której nie przeczytałeś.
Chodzi mi o listę podejrzanych. To zablokowało "Bunt słabych"
(29.09.2025, 17:04:43)Erwin napisał(a): Zacznij od tego, że masz w ekwipunku notatkę, której nie przeczytałeś.
Chodzi mi o listę podejrzanych. To zablokowało "Bunt słabych"
je j...e ,miałem pod ręką...,tyle razy plecak trzepałem i tego nie zauważyłem ....total full porażka z mojej strony ...dzięki Erwin
Poszukaj wtyczki, która oznacza nieprzeczytane dokumenty.
To, że nie przeczytałeś tej notatki, prawdopodobnie zablokowało całą grę i mam nadzieję, że ze względu na zawiłości skryptowe wszystko będzie w porządku i uda się dokończyć modyfikację.
Tak jak myślałem, bez spojrzenia na zapis znalezienie problemu nie byłoby możliwe.
(29.09.2025, 17:32:05)Erwin napisał(a): Poszukaj wtyczki, która oznacza nieprzeczytane dokumenty.
To, że nie przeczytałeś tej notatki, prawdopodobnie zablokowało całą grę i mam nadzieję, że ze względu na zawiłości skryptowe wszystko będzie w porządku i uda się dokończyć modyfikację.
Tak jak myślałem, bez spojrzenia na zapis znalezienie problemu nie byłoby możliwe.
Witam, przepraszam że teraz odpisuję, ale dopiero wczoraj zajrzałem do gry ....tak gra ruszyła z kopyta po przeczytaniu tej listy...moje nie dopatrzenie było...obecnie jestem już po,, czystce,, w Górnym Mieście, także myślę lada moment zakończę modyfikacje, dziekuje za pomoc
(05.10.2025, 08:12:11)Dynamind napisał(a): (29.09.2025, 17:32:05)Erwin napisał(a): Poszukaj wtyczki, która oznacza nieprzeczytane dokumenty.
Witam, przepraszam że teraz odpisuję, ale dopiero wczoraj zajrzałem do gry ....tak gra ruszyła z kopyta po przeczytaniu tej listy...moje nie dopatrzenie było...obecnie jestem już po,, czystce,, w Górnym Mieście, także myślę lada moment zakończę modyfikacje, dziekuje za pomoc
Tak przy okazji wyczyściłem miasto i nie mam dialogu ,gdzie się udać by z kimś pogadać??
Podałeś zbyt mało informacji, żebym mógł coś podpowiedzieć.
Muszę widzieć listę zadań i ostatnie wpisy.
(05.10.2025, 10:48:24)Erwin napisał(a): Podałeś zbyt mało informacji, żebym mógł coś podpowiedzieć.
Muszę widzieć listę zadań i ostatnie wpisy.
1.Droga w mroku ..wyczyściłem górne miasto ,oddałem pierścienie Saturasowi ,i kazał mi przekazać tą wiadomość innym ,którzy na nią oczekują
2.Prawo i pięść....Wulfgar nie zaprowqdzi do miasta sędziego dopóki Mroczny okupuje...tutaj akurat wybiłem wszystkich ,a on czeka przed brama ..dodam że Larius odnaleziony
1. Liwiusz, Fortuno, Elvrich, Gerbrandt, Uriel.
2. Spróbuj pogadać z Gedarem w krypcie.
|