Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
Nigdzie go nie ma. Wydaje mi się też, że wcześniej komuś się go oddawało, ale nie jestem pewny. W bibliotece go nie ma, bo gram też z modem na podświetlanie itemów i nic nie pokazuje
Odpowiedz
Na razie spróbuj poszukać rozwiązania na własną rękę w niemieckim poradniku
https://docs.google.com/document/d/1Kb30...qtihtbwivh
bo muszę odejść od komputera, jak nie znajdziesz, to wrzuć dziennik i wpisy, jakie masz w zadaniach.
Odpowiedz
Hm.. chyba wychodzi na to, że powinienem mieć jakiś dialog z Merdarionem, przy oddawaniu kielicha dla Vatrasa, ale tego nie ma.. ostatnie co to oddałem pierścień Baltrama dla Myxira

Ostatnie wpisy:

Wielka Wyprawa Wodnego Kręgu : Musiałem powiedzieć Laresowi o tym, że zginął Baltram

Inwazja : Ptaoh, byt który wspiera Jarkendarczyków

Odpłynąć : Gorn mi wybaczył

W ogóle to dziwne, bo oddawałem mu to chyba, żeby stworzył zamiennik zamiast sekstansu a teraz żadnej kwestii nie ma, może coś się zbugowało po prostu

Okej, już mam! Merdarion nie wykonał dla mnie słonecznego sekstansu. Da się to jakoś naprawić?

Potrzebuje słoneczny kryształ i kamień z golema, tylko coś mi się kojarzy, że mogłem mu to oddawać? Jeśli nie, to jak mogę zdobyć ten kamień z golema? Mam wyczyszczoną mapę, więc ewentualnie jakiś kod?
Odpowiedz
Kamienie z golemów zdobywa się z zadania od Heywooda.
Żeby je zacząć trzeba przynieść mu serce demona i nauczyć się wycinania serc.
Odpowiedz
(10.10.2025, 12:45:21)Erwin napisał(a): Kamienie z golemów zdobywa się z zadania od Heywooda.
Żeby je zacząć trzeba przynieść mu serce demona i nauczyć się wycinania serc.

Czyli to ominąłem.. teraz pytanie- chodzi o obsydian z tych piaskowych czy o coś innego?

Czy istnieje jakikolwiek kod na piaskowe golemy? Wybiłem wszystkie stwory w Jarkendarze..
Odpowiedz
Jeszcze raz.
Kamienie zdobywa się z kryształowych golemów z zadania Heywooda.
Tam stwory respią się wraz z rozwojem questa.
Odpowiedz
W końcu ruszyłem.. dziękuję bardzo za pomoc i przepraszam za spam:)
Odpowiedz
Witam, przypomni ktoś gdzie lecieć i szukać Galderiana i Faretodesa?
Odpowiedz
1. Dom na bagnach.
2. Dwie wieże koło obozu Krucjaty.
Odpowiedz
(18.11.2025, 15:25:17)Erwin napisał(a): 1. Dom na bagnach.
2. Dwie wieże koło obozu Krucjaty.

Dobra poddaje się...obleciałem bagna wzdłuż, wszerz ,w poprzek kilka razy ...Galdriana nie widzę
Odpowiedz
Napisz, na jakim etapie zadania jesteś.
Odpowiedz
(23.11.2025, 10:55:39)Erwin napisał(a): Napisz, na jakim etapie zadania jesteś.

Otworzyłem świątynie ,wyczyściłem że wszystkiego ,odnalazłem klucz do biblioteki
Odpowiedz
Po wyjściu ze świątyni Adanosa Galderian jest tam, gdzie na początku. Rozmawiamy z nim i znika.
Dalszy ciąg jego historii jest w zadaniu ONI ZAWSZE WRACAJĄ.

Trzeba tam znaleźć grupki szkieletów i białego wilka. Potem robimy esencję, idziemy do Domu na Bagnie i przyzywamy Galderiana amuletem.
Jest to opisane, łącznie z miejscem w dialogach z Zafkielem.
Odpowiedz
(23.11.2025, 15:10:55)Erwin napisał(a): Po wyjściu ze świątyni Adanosa Galderian jest tam, gdzie na początku. Rozmawiamy z nim i znika.
Dalszy ciąg jego historii jest w zadaniu ONI ZAWSZE WRACAJĄ.

Trzeba tam znaleźć grupki szkieletów i białego wilka. Potem robimy esencję, idziemy do Domu na Bagnie i przyzywamy Galderiana amuletem.
Jest to opisane, łącznie z miejscem w dialogach z Zafkielem.

A widzisz....to ja tego zadania nie mam ...
Odpowiedz
To zadanie będzie dostępne dopiero, jak ekipy Paladynów i Mrocznych będą w swoich docelowych bazach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości