Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
Nigdzie go nie ma. Wydaje mi się też, że wcześniej komuś się go oddawało, ale nie jestem pewny. W bibliotece go nie ma, bo gram też z modem na podświetlanie itemów i nic nie pokazuje
Odpowiedz
Na razie spróbuj poszukać rozwiązania na własną rękę w niemieckim poradniku
https://docs.google.com/document/d/1Kb30...qtihtbwivh
bo muszę odejść od komputera, jak nie znajdziesz, to wrzuć dziennik i wpisy, jakie masz w zadaniach.
Odpowiedz
Hm.. chyba wychodzi na to, że powinienem mieć jakiś dialog z Merdarionem, przy oddawaniu kielicha dla Vatrasa, ale tego nie ma.. ostatnie co to oddałem pierścień Baltrama dla Myxira

Ostatnie wpisy:

Wielka Wyprawa Wodnego Kręgu : Musiałem powiedzieć Laresowi o tym, że zginął Baltram

Inwazja : Ptaoh, byt który wspiera Jarkendarczyków

Odpłynąć : Gorn mi wybaczył

W ogóle to dziwne, bo oddawałem mu to chyba, żeby stworzył zamiennik zamiast sekstansu a teraz żadnej kwestii nie ma, może coś się zbugowało po prostu

Okej, już mam! Merdarion nie wykonał dla mnie słonecznego sekstansu. Da się to jakoś naprawić?

Potrzebuje słoneczny kryształ i kamień z golema, tylko coś mi się kojarzy, że mogłem mu to oddawać? Jeśli nie, to jak mogę zdobyć ten kamień z golema? Mam wyczyszczoną mapę, więc ewentualnie jakiś kod?
Odpowiedz
Kamienie z golemów zdobywa się z zadania od Heywooda.
Żeby je zacząć trzeba przynieść mu serce demona i nauczyć się wycinania serc.
Odpowiedz
(10.10.2025, 12:45:21)Erwin napisał(a): Kamienie z golemów zdobywa się z zadania od Heywooda.
Żeby je zacząć trzeba przynieść mu serce demona i nauczyć się wycinania serc.

Czyli to ominąłem.. teraz pytanie- chodzi o obsydian z tych piaskowych czy o coś innego?

Czy istnieje jakikolwiek kod na piaskowe golemy? Wybiłem wszystkie stwory w Jarkendarze..
Odpowiedz
Jeszcze raz.
Kamienie zdobywa się z kryształowych golemów z zadania Heywooda.
Tam stwory respią się wraz z rozwojem questa.
Odpowiedz
W końcu ruszyłem.. dziękuję bardzo za pomoc i przepraszam za spam:)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości