Liczba postów:2.979
Jeśli temat wytrzyma próbę czasu i będzie komu się tu udzielać - niech na razie powstanie taki wątek na prośbę Doty
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"
Liczba postów:198
Zachciało mi się "Serious Sam: Pierwsze starcie" -gierka stara taka napierdalanka ale milo ją pamiętam . Teraz ją odpaliłem i pograłem z 15 minut ale ??? Gierka w rozdzielczości 640X 480 i co kilka minut (używam tv 49" TCL jako monitora) zrywa mi połączenie bo nie obsługuje tak niskiej rozdzielczości. Coś muszę pokombinować bo nawet się fajnie gra.
Liczba postów:20
Ja mam sentyment do gier z przełomu wieków. Na mojej stałej liście (poza Gothickiem, Heroesami III i GTA) do której powracam w wolnych chwilach jest Robin Hood Legenda Sherwood (po wielu latach doczekała się całkiem ciekawych modyfikacji map), Desert Rats vs Afrika Korps i Kozacy. A przy grach sieciowych tylko i wyłącznie Wolfenstein Enemy Territory.
Liczba postów:2.979
„The Blood of Dawnwalker” - ktoś się szykuje?
https://www.youtube.com/watch?v=45nJqNwp3Hs
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"
Liczba postów:1.349
Znam i staram się obserwować, co się dzieje z tym tytułem, tym bardziej że to rodzime studio ją tworzy, a założyli je ludzie, którzy pracowali w CDP przy Wiedźminach.