Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
Witam ,znowu trochę utknąłem....1-Miska Wilka ..Wilk zdecydował się zejść z okrętu by poszukać na plaży skarbów...2-Odwoeczni wrogowie ..rozmowa z Baronem była burzliwa ,ale na szczęście udało mi się uniknąć dolania oliwy do Ognia..3-Nieaforna dziewczyna ..muszę znaleźć sposób by odprawić Velaya do domu..4-Bestoe z otchłani, wszyscy stojak pod wieżą i nie ma co robić...4-Wielka wyprawa wodnego Kręgu...Larws ma chronić Vatrasa ...5-Krucjata ludowa ..krucjata straciła Bliznę, komu powoerzyc los ludzi z farm ,Girion tu nie rządzi, rządzi Serpentes ...6-Na zawsze razem mam informować Elenę na bieżąco, czego dowiem się o ludziach z farmy Onara ..7-Dwaj kowale...Bennett nie jest zainteresowany pracą na bagnie ..8-Inwazja ...Parricides uznał wieść, że Rhamedes nie bierze udziału w konflikcie za bardzo dobra wiadomość 9-Odpłynąć ...Bobby wraca do Khorinis .....tyle mam zadań i żadnego dialogu
Odpowiedz
1. Jak już Wilk jest na plaży, to nie było z nim dialogów wskazujących na Baltrama?
2. Trzeba skończyć zadanie z Krucjatą, żeby to popchnąć.
3. Tu też zadania z Krucjatą musi się zakończyć.
4. Prawdopodobnie trzeba popchnąć zadanie Inwazja.
5. Kluczowe zadania dla tej misji to: Girion i Obcy wśród swoich. Na jakim etapie masz te zadania?
6. tutaj Cord i Natalia mają coś do powiedzenia, a samo zadanie rozwija się późno / pchnięcie zadania z Krucjatą/.
7. Podejrzewam, że na bagnie są Paladyni i Bennet nie chce z nimi współpracować. Pogadaj z Haradem w kuźni na plaży.
8. Tutaj dalej  - akcja z Biblioteką w kanionie i jej otwarciem.
9. Ciężko powiedzieć mi w tej chwili  - Arnold i kopalnia Batlori, jak nie to Lester pry akcji z otawrciem Biblioteki.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości