Korzenie Zła - problem z zadaniem...
Dzięki za odpowiedź, pierścień chyba sprzedałem xd mam nadzieję że nie zniknął u kupców, bo sprzedawałem też pancerze i potem nie mogłem ich znaleźć.
Odpowiedz
siemka. mam problem z zadaniem "siła strachu". midlas już wie o dwóch bombach i zatrutym cydrze. odbyłem owocną rozmowe z samem, ale nie wiem czym ona tak właściwie zaowocowała, bo po poń następującej rozmowie z przywódcą myśliwych nie pojawiła sie u nikogo w związku z tym żadna opcja dialogowa ani kradzieży.

tutaj link do sejwa https://www.mediafire.com/file/4u7hw54pr...2.rar/file
Odpowiedz
Czy miałeś ten dialog z Midlasem?

(DIA_Midlas_explosive)
- Wiem już, co to za woreczek...

i potem Midlas mówi, że to chyba wszystkie pułapki
coś musiało się zblokować jeśli tego nie było, a to warunek żeby dalej ruszyć, trzeba gve albo helperem przywrócić ten dialog
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
to było dawno więc nie pamiętam dokładnie. czy jest możliwe żebym wypowiedziawszy te opcje nie dostał wpisu w dzienniku?
k przez ściane i przeczytanie notatki raczej nie ma prawa pomóc, a niestety nie wiem jak posługiwać sie takimi czitami co zaproponowałeś. mógłbyś wyjaśnić albo odesłać do źródła z którego sie tego dowiem?

a tak z innej paki to jak ruszyć questy "świątynia" i "tajemnice bogów" na tym etapie?
Odpowiedz
Powinien być teraz dialog z Midlasem
 "W skrzyni z teleporterem znalazłem coś dziwnego."
chyba, że nie masz w ekwipunku "Płóciennego woreczka", to go nie będzie.
Odpowiedz
dzięki. ja co prawda płóciennego woreczka już nie miałem ale na szczęście miał go serrano to pożyczyłem na chwile.
Odpowiedz
to dialog z Serano już odbyłeś wcześniej - przed dialogiem z Midlesem - będzie lipa i tak chyba
dziwnie grasz, przecież najpierw trzeba było pomówić z Midlasem
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
To jakiś bug.
Gra nie zaliczyła dialogu nr 1, choć ten był potrzebny żeby mieć dialog nr 2 i ten dialog nr 2 masz zaliczony, a nr 1 nie.
Zadanie powinno teraz ruszyć dalej.
Odpowiedz
Duży uśmiech 
robiłem to wtedy dwa-trzy razy, zapisując i wczytując, w różnej kolejności żeby np. nie opróżnić skrzyni za wcześnie i czegoś nie popsuć... no i popsułem
Odpowiedz
Daj znać, czy coś ruszyło z tym zadaniem dalej.
Odpowiedz
(09.07.2026, 14:32:35)evilcioran napisał(a): a tak z innej paki to jak ruszyć questy "świątynia" i "tajemnice bogów" na tym etapie?

tajemnice bogów:

Odpowiedz
zabrałem serranowi materiały wybuchowe z ekwipunku i mam już odpowiedzi na wszystkie pytania które dotąd zadałem.
Odpowiedz
Witam ,Panowie potrzebuje pomocy ...w którym kierunku ruszać na poszukiwania Clyde po ucieczce z obozu ,oraz gdzie zavac szukac 4 elementu klucza do świątyni...przekazałem 1 fragment, 2 fragment od goblinów, i 3 fragment od Ilji
Odpowiedz
Dostęp do Świątyni - kolejny fragment związany jest z łukiem dla Marion, z jego uzdrowieniem.

Clyde jest niedaleko obozu bandytów, przy ławeczce nad wodą.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości