Korzenie Zła - problem z zadaniem...
Po oddaniu wszystkich fragmentów klucza Starcowi ten wysyła do Gabriela. Musisz mieć wtedy zrobione Przekleństwo artefaktów.

Jedna tablica jest w kręgu k/bandytów, reszta w świątyni...
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
(29.07.2026, 17:55:34)Tituf napisał(a): Po oddaniu wszystkich fragmentów klucza Starcowi ten wysyła do Gabriela. Musisz mieć wtedy zrobione Przekleństwo artefaktów.

Jedna tablica jest w kręgu k/bandytów, reszta w świątyni...

Pezeklenstwo artefaktów wykonane ,Nocturnus ubity ....
Odpowiedz
Jak byleś u Starca, oddałeś fragmenty klucza, dostałeś list do Gabriela - poszedłeś do kopalni, załatwiłeś Nocturnusa, oddałeś kielichy Vasco - to teraz trzeba iść z fantami (dziwny artefakt, kryształ) do Gabriela, potem do Starca.

Starzec złoży klucz jak zrobisz zad.
Bankierzy i bankruci
Cenniejsze niż złoto
Problemy na farmie
Surowy ojciec
Zwiadowca Wodnego Kręgu
Kulinarne szaleństwa
Zapomniana magia
Siła strachu
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
(30.07.2026, 12:53:26)Tituf napisał(a): Jak byleś u Starca, oddałeś fragmenty klucza, dostałeś list do Gabriela - poszedłeś do kopalni, załatwiłeś Nocturnusa, oddałeś kielichy Vasco - to teraz trzeba iść z fantami (dziwny artefakt, kryształ) do Gabriela, potem do Starca.

Starzec złoży klucz jak zrobisz zad.
Bankierzy i bankruci
Cenniejsze niż złoto
Problemy na farmie
Surowy ojciec
Zwiadowca Wodnego Kręgu
Kulinarne szaleństwa
Zapomniana magia
Siła strachu

Z wyżej wymienionych zadań ,co wypisałeś ,to zostały mi obecnie :
1.Cenniejsze złoto - Serranno kupił ode mnie Niccolum 
2.Zapomniana magia -nauczyłem sie korzystać z pradawnego zaklęcia 
3.Siła strachu -Midlas dał do zrozumienia ,że szum wokół sprawy zmusi przeciwnika do działania
Odpowiedz

Odpowiedz
(30.07.2026, 13:33:38)Tituf napisał(a):

Punkt 1 i 3 mam zrobione co napisałeś, i dalej nic ...co do punktu nr 2 mam ,jeden wpis, ale nie nie wiem gdzie zacząć szukać
Odpowiedz
Znalazłeś mędrca Micheasza w górach na terenie wież?
Odpowiedz
(30.07.2026, 18:12:44)Erwin napisał(a): Znalazłeś mędrca Micheasza w górach na terenie wież?

Tak znaleziony ,zadanie z ulu mulu wykonane dzięki
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości