Wiecie co mobów/postaci nie do ubicia dla łucznika jest tyle że mógłbym co tydzień wstawiać odcinek z serii Balans Łucznika , odnosząc się do wypowiedzi memoriusa jak mam ubijać z miecza skoro mam 2x mniejszy dmg a obrony wgl nie mam bo pancerze są dostępne tylko dla wojownika , po co dawać łucznikowi pancerz? Obecnie włącznie z tymi zbrojami które mogę kupić od zaraz mam 6 pancerzy lepszych od mojego których nie mogę założyć bo zostały zrobione tylko dla siłaczy.
WSTAWIAM TUTAJ FILM POKAZUJĄCY WALKĘ Z GOLEMEM KTÓREGO SPOTKAŁEM PO DRODZE DO KAMIENNYCH STRAŻNIKÓW , W NASTĘPNYM ODC KAMIENNY STRAŻNIK.
spokojnie film dostępny tylko dla osób które mają do niego bezpośredni link
PS: Easy walka jedyne 4-5godzin i po mobie. Można sobie klikera włączyć i iść ugotować obiad , odebrać dziecko z przedszkola , pójść na siłkę , czego dusza zapragnie.
PS 2 : Wstawiam dzisiaj na noc bota żeby ubił mi jednego golema
Dziękuje za obejrzenie 1 odcinka w drugim odcinku kamienny strażnik w trzecim orkowie , oglądaj na bieżąco !
A teraz tak serio bo mod jak już mówiłem ma świetną fabułe , mnóstwo nowości , ew. niektórym przeszkadza grafika w DP choć moim zdaniem jest ok. Ale balansu nie ma za grosz przynajmniej w przypadku łucznika powinniście coś z tym zrobić takie jest moje zdanie , ale czy potraktujecie to poważnie czy nie to wasza sprawa.