Liczba postów:10.999
Przyjąłem do wiadomości.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:2.942
No tak, poprosiłem tego pana rozpowszechniającego rzecz, która już ma pewne prawa... Tym bardziej, że rozpowszechnia wersję, nie do końca ostateczną i wprowadza potencjalnych odbiorców w błąd, który będą kojarzyć z naszym teamem...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
toczą się przepychanki w tej sprawie ale mamy nadzieję, że usunie po dobroci
No, jak widzisz ze strony na Facebooku zniknęło, a sprawdzenie prywatnego bloga musi po prostu trochę potrwać. Ale to nie my już sprawdzamy...
Liczba postów:1.205
Tituf tam napisał. Kontaktowaliśmy się już z nim na wszelkie możliwe sposoby, ale na razie zero odzewu z jego strony.
Liczba postów:20
na moje to nie powstrzymacie tego by link były udostępniany dalej dużo ludzi an Fb link udostępnia chyba nawet na chomikuj widziałem ale pewny nie jestem
tak są takie przypadki, ale z drobna patologią walczyć przecież nie będziemy
to co na chomikuj zostanie oprotestowane - imiennie - a tam się od pewnego czasu z takimi rzeczami nie patyczkuja
ponadto doszło do mnie info, że ponoć jest jakis chomik gdzie do instalki wrzucony został niebezpieczny trojan czy wirus , ale to już ryzyko graczy którzy tam się w Przeznaczenie usiłują zaopatrzyć
mam nadzieję, ze im definitywnie rozjebie komputery ;)
(09.09.2016, 13:44:36)Memorius napisał(a): ale to już ryzyko graczy którzy tam się w Przeznaczenie usiłują zaopatrzyć
Myślę, że każdy problem gracza zgłoszony na forum winien być w takim razie poprzedzony info o źródle pobrania moda.