Mroczny Wojownik/Mag
(12.08.2016, 10:38:20)XaroN napisał(a): Rozpocząłem rozdział 2, po rozmowie z Impernonem powiedział, abym udał się po zadanie do Barona von walkenburga, kiedy poszedłem do Miki, walkenburga tam nie było, pomyślałem, że może poszedł do GD, ale na wszelki wypadek wczytałem wcześniejszy zapis, wszdłem znowu do rozdziału 2, rozmawiałem z Mistrzem, udałem się do walkenburga, który tym razem był przy Mice, jednak jedyną opcją dialogową jest nauka broni jednoręcznej, nie mogę z nim rozmawiać o żadnym nowym zadaniu. Wytłumaczy mi to ktoś?

zrobileś misje z mieczem chaosu ?? bo jesli tak to te własnie misje zleca baronj i jesli ja zrobiłes wczesniej to nie bedzie żadnej narazie
Odpowiedz
Jeśli chodzi o ten miecz imienia Innosa i Beliara, to mam/miałem tę misję.
Odpowiedz
(12.08.2016, 08:46:55)diabelek00013 napisał(a): Witam, pilnie poproszę kod na Ogniste Smocze Ostrze Chaosu, miecz który jest do znalezienia w świątyni w DP. Mam to zadanie od Barona von Walkenburga. Niestety miecz już miałem od dawna bo wykonałem wszystkie zadania dla I i II rozdziału, ale zamiast go oddać, zapomniałem o nim i albo gdzieś sprzedałem lub upuściłem i nie mogę teraz wykonać zadania dla niego.

a nie oddałeś go czasem Barthosowi z Laran?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Dostałem niedawno questa Legendarny miecz zakonu Język tylko że jest problem bo ja już ten miecz kilka gkdzin wcześniej zdobyłem i oddałem dla tego maga Smutny czy będą tego jakieś konsekwencje czy po prostu nie wykonane zadanie?
Odpowiedz
czyli nie czytasz dialogów - a wszystko powiedział von Walkenburg
zjebałeś prostą rzecz i już tego nie odkręcisz

Odpowiedz
Czytam Język opowiedział mi o tym mieczu a potem dodał że na ten miecz poluje także ten mam Język

A będą tego jakieś konsekwencje typu nie zostanę mrocznym wojownikiem czy tylko niewykonanych quest?
Odpowiedz
nie, to zadanie jest jakby lekko odsunięte od wątku głównego gildi

Odpowiedz
Uff czyli jednak wszytko gra ;)
Odpowiedz
witam ponownie nadal sie błąkam z misją pakt z beliarem nie moge zrobic dobrej statuetki nie wiem ile musze miec pierscieni i jakich pomozcie mi mam 20 pierscieni zimnych i dalej nie moge moze jakas podpowiedz dzieki
Odpowiedz
to znaczy masz statuetkę  gorących Woli Beliara tak?

Odpowiedz
(12.08.2016, 16:53:00)Memorius napisał(a): to znaczy masz statuetkę  gorących Woli Beliara tak?

niee chodzi mi o to ze mam same pierscienie woli beliara zimne X20 ale z zimnych nie moge zrobic tylko z gorących ale jak robie z goracych to jest zla i nie wiem jak ja zrobic
Odpowiedz
ale ja wiem, czemu Beliar odrzuca ofiarę Cool 

jak sam rozwikłasz tę zagadkę i poznasz powód to okażesz się godnym łaski Beliara <3

Odpowiedz
(12.08.2016, 17:18:35)Memorius napisał(a): ale ja wiem, czemu Beliar odrzuca ofiarę Cool 

jak sam rozwikłasz tę zagadkę i poznasz powód to okażesz się godnym łaski Beliara <3

hahaha dziekuje bardzo postaram sie ale jak nike dam rady to wroce tutaj Język

Memorius jednak nie ogarniam tego zadania no robię figurkę że stali i jest zła ze zlotaTeż jest zła i z woli beliara tez Jest zła pomóż :-P
Odpowiedz
ty chyba jesteś opętany Shadow :!:

Odpowiedz
mam problem w 2 rozdziale otóż gram sobie mrocznym i po otrzymaniu klucza imperamon mówi abym się przeleciał do borona von Walkenburga tego co stoi koło miki z kolei kiedy do niego dochodzę on do mnie się nie odzywa i nie posiada żadnej opcji dialogowej czy to jakiś błąd czy po prostu on mi da zadanie później ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości