Zwiadowcy
no w g2nk stoi zawsze obok bronka, nie ma jej tam, a jak chodzi o dialogi to obgadałem już 4 myśliwych
Odpowiedz
Cytat:no w g2nk stoi zawsze obok bronka, nie ma jej tam

to gdzie się podziała?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Mam problem z zadaniem Szafir, doczytałem z wcześniejszych wypowiedzi, że potrzeba do otwarcia skarbca sześciu dźwigni. Idąc od wejścia z górniczej doliny w stronę skarbca:
-pierwsza na wieżyczce po prawej stronie, blisko przejścia górnicza dolina/dolina przodków
-druga która otwiera kraty aby móc przejść dalej
-trzecia i czwarta na tym rusztowaniu co jest na samym środku
-piąta idąc w stronę gdzie był nadzorca jest takie wzniesienie obok tego wzniesienia jest też rusztowanie i na nim dzwignia
-szósta na takich kamieniach przyczepionych do ściany (część mapy gdzie jest skarbiec)
Skarbiec dalej się nie otwiera. Czy ta druga która otwiera bramę, aby przejść dalej nie liczy się?
Odpowiedz
A w domku byłeś? Tuż przed wyjściem do DP?
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
Dżem dobry. Wilhelm czy jak mu tam (szef zwiadowców) powiedział mi że potrzebuję zezwolenia na wejście do kopalni. Midlas i jego zastępca nie mają kwestii żadnych, zaś Joru dał mi zadanie tez w tej kopalni i powiedział żebym się dostał tam od strony GD. Teraz mam zagwozdkę - robić ile się da zadań dla myśliwych w nadziei że Midlas mnie przepuści czy dostać się do tej kopalni od strony GD?
Odpowiedz
(15.08.2016, 16:35:45)Goloriado napisał(a): czy dostać się do tej kopalni od strony GD?
to szybsza droga
droga Myśliwego to dopiero R3
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
czy Baromir jest w obozie mysliwich ? niemoge go znalezc ;P
Odpowiedz
Tak jest w tym obozie.
Odpowiedz
z kim trzeba porozmawiac zeby pchnac dalej zadanie lichwiarz po rozmowie z Irena ?
Odpowiedz
jest wskazówka w tym temacie - czytaj
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
halabarda schmiera jest w namiocie z kapliczką (innosa)? obszukałem cały obóz a zwłaszcza tam i to bez skutku Smutny
Odpowiedz
W kufrze w namiocie z kapliczką z tego co pamiętam.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Jakie dokładnie trzeba mieć statystyki żeby rozpocząć ich wątek? Wiem że trzeba mieć tam określoną ilość siły i zręczności, ale jak gram magiem to troche z tym ciężko więc niewiem czy pomijać ich wątek czy jakoś dobić te staty.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Nie wiem skąd masz takie informacje, bo nie trzeba mieć żadnych konkretnych statystyk, żeby zacząć ich wątek.
Odpowiedz
Na pierwszej stronie w tym wątku było tak napisane, ale skoro nie trzeba to jak rozpocząć ich wątek?

(03.08.2016, 13:22:46)Memorius napisał(a): tak, potrzeba jednej umiejętności

aby zaczęli gadać trzeba mieć postać w określonych atrybutach nieco rozwiniętą

Tutaj dokładnie.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości