Zadania poboczne w Khorinis
(15.08.2016, 21:23:20)buubmok napisał(a): Czy wybijając ich nie omijam jakiś zleceń i zadań od tych bandytów?
Nie
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Zadanie Droga do bogactwa jak ruszyć zwiedziłem już cały jarek , khorinis i większość GD i u nikogo nie trafiłem na dialog odnośnie tego zadania ???
Odpowiedz
cenna instrukcja jest w pobliżu kowala bandytów w Jarkendarze

Odpowiedz
Jak wykonać misję 'Ekonom' i 'Stary Izbor'?
Odpowiedz
Zdobądź określoną ilość atrybutu to zaliczysz Ekonoma, a zadanie z Izborem - po prostu wysil się trochę i pobiegaj po farmie!

Odpowiedz
Gdzie dokładnie jest ten żelaźniak?
Odpowiedz
Poszukaj w jaskiniach, w okolicy Czarnego Trolla.
Odpowiedz
Nadal mam problemy może jakaś wyraźniejsza podpowiedź?
1.Skąd wezmę drewno? Połaziłem po majątku ziemskim i nikt nie ma opcji z drewnem ani w handu, poszedłem do Thorbena bo sobie myślę może on ma? On też nic... To gdzie je zdobyć?
2.Próbowałem pobić Kajetana ale się nie udało, więc wczytałem save. Tak samo połaziłem i nie miałem opcji nawet u Onara.
Odpowiedz
Teodor:
1. Niedaleko farmy Onara jest jeden głodny samotnik, który całymi dniami ma rutynę cięcia drewna.
2. Zadanie z Kajetanem? Musisz być silniejszy(tak wszyscy radzą, nie wiem czy chodzi o siłę jako statystykę, czy o dołączenie do gildii) - wtedy pojawia się opcja dialogowa.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
To znaczy pobiłem go ale nic nie chciał mówić.
Odpowiedz
Nie masz go bić, wczytaj lepiej zanim to zrobiłeś. Jak będziesz miał odpowiednio dużo siły bodajże, to opcja dialogowa będzie i bez bicia.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Drewno sprzedaje pewien myśliwy w okolicy farmy Onara.
Odpowiedz
Gdzie można zdobyć złoty sztylet dla Lutero? Mam już 4 rozdział, zwiedziłem każdą prawie lokację, a tego jak na złość nie znalazłem.
Odpowiedz
Był w szkatułce Francisa.

Odpowiedz
Gdzie moge znalezc materiały dla kowala ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości