Starożytny Kult
Dobra mam problem, zabilem tego pana cienia odebralem kamien z saturasem nie mialem nic do pogadania wiec wzialem te 4 monety i dalem je bennetowi zeby zrobil miecze dla tych wygnanych czy dla kogos tam, dobra mam te miecze mam wpis w dzienniku dobra mam juz wszystko teraz wezwe tych rycerzy czy jakos tam xD, ale gdzie bym nie probowal to bezi mowi hmmm to tutaj nie dziala, probowalem juz w DP W Khorinis w Jarku i dalej nic a i z Xardasem tez nie mam nic do pogadania... help meee
Odpowiedz
Stoisz w złych miejscach albo używasz złych zwojów - nie ma innej opcji.
Odpowiedz
Pomocy nie mogę otworzyć drzwi na dole drugiej wieży -,- przełącznik wymaga użycia klucza ... serio -,-
gdzie go zdobędę ?
Odpowiedz
(18.08.2016, 17:15:19)Rosiov13 napisał(a): Pomocy nie mogę otworzyć drzwi na dole drugiej wieży -,- przełącznik wymaga użycia klucza ... serio -,-
gdzie go zdobędę ?

O jakie miejsce konkretnie ci chodzi? Rozumiem, że chodzi o wieże Kultu?
Odpowiedz
Tak zeszlem na sam dół wieży jednak do przełączenia przełącznika potrzebuję jakiegoś klucza.... wydaję mi się to dziwne ponieważ zbierałem kluczę aby dostać się za te drzwi obok Xardasa W DP a teraz potrzebuję jeszcze czegoś ... wiesz o jakie mi chodzi ? na samym dolę wieży jest wejście Tam za drzwiami Stał Salar w Globalu .... jednak teraz nie mogę tego otworzyć :O
Odpowiedz
Szczerze powiedziawszy nie pamiętam o co dokładnie chodzi. Wiem jednak tyle, że nie miałem tam żadnego problemu i nie zatrzymałem się ani na chwilę. Rozwiązanie prawdopodobnie jest gdzieś w wieży.
Poszukaj przełącznika w tym pomieszczeniu, myślę, że o to miejsce ci chodzi.
Odpowiedz
(19.08.2016, 11:30:50)Token napisał(a): Szczerze powiedziawszy nie pamiętam o co dokładnie chodzi. Wiem jednak tyle, że nie miałem tam żadnego problemu i nie zatrzymałem się ani na chwilę. Rozwiązanie prawdopodobnie jest gdzieś w wieży.
Poszukaj przełącznika w tym pomieszczeniu, myślę, że o to miejsce ci chodzi.

[Obrazek: 262939859.jpg]Taki przełącznik znajduję się w wieży kultu przed bramą gdzie stoi salar nie mogę go otworzyć ponieważ nie mam jakiegoś klucza potrzebnego do przekręcenia tego wihajstra klucza ów nie znalazłem w wieży mgieł .... zabiłem tam i splądowałem każdego mrocznego palladyna jak i maga.... nie ma klucza ... bez tego ani rusz dalej kombinować z wieżą mgieł

Udało się szukający ognik wiele pomógł :D
Odpowiedz
Z ciekawości - co to było?
Odpowiedz
Łój kretoszczura ... nwm o co chodzi przed wejściem miałem 1 w eq .... ale znalazłem też jednen na dole był walnie schowany :D
Odpowiedz
Trzeba płacić Lutero 10 tys. za pergamin czy jest jakiś inny sposób? Pytam bo 10 tys. drogą nie chodzi a nie chcę potem kasy szukać na siłę.
Odpowiedz
Trzeba płacić.
Odpowiedz
Gdzie jest Dobar? w dzienniku pisze o wysokiej skale w okolicach zamku. Szukam już jakiś czas więc, poproszę o dokładną lokalizację,
Mogę prosić o podanie wszystkich lokacji Dobara? męczy mnie już to zadanie, będę musiał zrobić sobie przerwę.
Odpowiedz
(21.08.2016, 10:57:11)diabelek00013 napisał(a): Mogę prosić o podanie wszystkich lokacji Dobara? męczy mnie już to zadanie, będę musiał zrobić sobie przerwę.

Jaskinia na zdjęciu powyżej, świątynia śniącego, miejsce gdzie Diego pilnuję rudy.
Odpowiedz
Jak się dostać do tego Falera? Szukam przycisku łukiem i bez, naokoło i na zewnątrz
Odpowiedz
(21.08.2016, 14:32:15)Goloriado napisał(a): Jak się dostać do tego Falera?
opis do której dokładnie części wieży próbujesz się dostać
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości