03.10.2016, 20:21:59
Mroczny Wojownik/Mag
|
03.10.2016, 20:23:49
Miecz jest w Świątyni Adanosa w DP, musisz otworzyć pomieszczenie po prawej stronie, pobawić się przełącznikami i miecz sam wpadnie Ci w ręce.
06.10.2016, 19:28:45
Wiem, że na tej stronie były już co najmniej 3 takie same/podobne pytania, jednakże mam parę wątpliwości więc wolę zapytać. Czyli aby awansować w hierarchii Mrocznego Zakonu na wojownika/maga musiałbym się nauczyć 3 kręgu magii? Sam 1 krąg kosztuje chyba z 10pkt, a chcę grać w 100% wojownikiem, więc duża liczba punktów nauki poszła by się.. no.. Jeśli mówię źle to mnie poprawcie, czekam na odpowiedź.
06.10.2016, 19:31:32
tak , trzeba
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
06.10.2016, 19:34:34
Meh, bezsens. Byłoby to jeszcze w miarę komercyjne gdyby to był jeden z dwóch warunków, a drugi to np 150 siły albo 60% jakiejś broni, tak to tylko strata ważnych punktów doświadczenia d;
06.10.2016, 19:40:30
Słabo pojmujesz czym jest Mroczny Zakon.
Trzeba było zostać Najemnikiem, tam się można siłka i procentami walki wykazać w walce na farmie Onara.
07.10.2016, 18:48:38
Zapewne Mroczy Zakon to taki Świątynny Strażnik z G1, który oprócz walki potrafi również czarować. Musisz się po prostu wczuć w taką rolę, a pewnie warto. Nie grałem Mrocznym, ale od groma many można nauczyć się bez wydawania ani jednego PN, a więc mając 3 krąg już kilka niezłych run mógłbyś używać aby wspomagać się w walce. I nie będziesz się martwił, czy starczy Ci zwojów
![]()
09.10.2016, 07:44:18
zacząłem 2R i poszedłem do imperanona,po zebraniu nowych zadan powiedział mi bym poszeł do von walkenburga i on zleci mi zadanie nastepnie mam wrocic,ide do barona a on nie ma zadnego tekstu,to bug czy tak ma byc?
11.10.2016, 12:08:59
Jest sprawa...oddałem ostrze chaosu barthosowi. Nie miałem questa od mrocznych, dopiero teraz go wziąłem i...zonk. Da się jakoś mieczyk odzyskać? Próbowałem gościa obić, ale nieśmiertelny...czy tylko kody zostały?
11.10.2016, 12:20:59
Wiesz co?
Ja to tak specjalnie zrobiłem. Baron von Walkenburg wyraźnie coś powiedział w dialogu na temat tej broni , prawda? Przypomnij co powiedział?
11.10.2016, 12:46:52
Nie jestem głupi...wiem co powiedział. Było wyraźnie podkreślone, że nie oddawać. Problen w tym że ja oddałem miecz PRZED tym jak wziąłem zadanie od barona. Nie zagadałem do niego przed pójściem do DP, a sam nie zaczepił. A teraz wybieram się do GD, czyszczę wszystkie zadania, sprawdzam npc i mi wyszło coś takiego. Zadania czytam, problem w tym, że o tym kompletnie nie wiedziałem, że nie oddawać tego miecza...aż do teraz, jak do niego zagadałem.
11.10.2016, 13:00:28
Czyli grasz nieuważnie i możesz mieć bardzo poważny problem z ukończeniem gry.
Czemu? Popatrz sobie na wpis kończący pierwsze zadanie od von Walkenburga.
11.10.2016, 13:24:13
To z tym kluczem do portalu? Ok, ok zagapiłem się. Ten quest skończyłem bardzo dawno i po prostu w ciągu zadań zapomniałem, że baron mówił, żebym się do niego zgłosił, a nie przeglądam co chwilę zakończonych. Wiem o tym. Problem w tym, że co teraz? Nie gadajcie ciągle, że jaki to ja gapa, jak źle zrobiłem itp. Marudzić to można sobie na rząd
![]()
11.10.2016, 13:26:58
Miałeś opcję nie oddawania miecza Barthosowi z Laran, niemniej jak oddałeś to już legalnie go nie odzyskasz.
11.10.2016, 13:29:46
Żadnych kodów.
Zadanie pozostanie w niewykonanych a jego Konsekwencja w grze się nie pojawi. W ostatecznym rozrachunku nie zablokuje to ukończenia gry jako Mroczny. Jest to pierwsze ale nie ostatnie ostrzeżenie jakie w grze tą gildią się pojawiło. Radzę być teraz bardzo uważnym.
"Only The Strong Survive!" |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości