Epilog - przebieg prac
chwilowo warstwa fabularna jest mniej ważna - teraz skupiamy się nad balansem i rozwojem postaci
myślę jednak, że Starożytny Kult to zamknięty rozdział w tej modyfikacji
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Wielka szkoda, bo właściwe nadal się nie dowiedziałem kim był Liv Strong, chyba że nieuważnie czytałem dialogi, bo samo zadanie mi się nie pojawiło w spisie dzienniku mimo że dostawalem w nim nowe zapisy odnośnie tego zadania.
Staraj się, to ci się łydki uda. 
Odpowiedz
Taak....Dialogi nie przeczytane :D
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Przez jakiś  czas były propozycje czegoś z Kultu i w Epilogu ale ostatecznie uznalem ,że to zbędne.
Natomiast niezbędne są lore dialogi o tym co działo w innych obozach i miejscach w tzw"międzyczasie".
To jest niezwykle ważne i niebawem , jak tylko ogarniemy resztę spraw balansowych zacznę/ zaczniemy pisać dialogi lore na ten temat.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
A bierzecie w Epilogu pod uwagę co się dzieje w międzyczasie w Myrtanie?
Odpowiedz
W jakim sensie konkretnie?
Odpowiedz
W sensie zniszczenia magii runicznej przez Xardasa.
Odpowiedz
No, to chyba oczywiste, że tak.
Żadnych run nie będzie.

Odpowiedz
No już myślałem.Szacun :>
Odpowiedz
Niestety przy Perswazji natrafiłem na kilka bardzo poważnych problemów skryptowych mogących prowadzić do nieodwracalnych bugów w statystykach postaci.
Po prostu cała koncepcja koliduje z ogólną mechaniką jednoczesnego używania itemów podnoszących statystyki nietrwale oraz samej Perswazji.
Muszę zrezygnować z tego pomysłu.

Odpowiedz
Szkoda zawsze to coś nowego.. Ale jeśli fabuła będzie taka dobra jak zapowiadacie a wierze że tak będzie to Perswazja nie ma znaczenia :>
Odpowiedz
Dziś wstawione zostało na gotowo pierwsze zadanie.
Wiele innych jest w fazie skryptowania bądź pisania dialogów i fabuły.
Na ten moment w pliku LOG_Constants_Quests jest zarejestrowanych 26 zadań na różnym etapie gotowości.

Oczywiście prace nad zadaniami postępują do przodu.
Wstawionych na gotowo jest 5 zadań, kilka innych całkowicie ukończonych czeka na oskryptowanie.
Mam nadzieję, że graczom spodoba się wątek Gildii Złodziei i kilka innych pobocznych, kształt których jest jeszcze niewykrystalizowany.

Powstały nowe księgi, amulety, miecze i inne itemy, w tym jeden jakiego jeszcze w G2 nie nigdy nie było.
Ogólnie - pracujemy cały czas.

Odpowiedz
(29.11.2016, 21:05:35)Memorius napisał(a): Mam nadzieję, że graczom spodoba się wątek Gildii Złodziei i kilka innych pobocznych, kształt których jest jeszcze niewykrystalizowany.

Myślimy też nieśmiało o wątku Łowców Nieumarłych... Podobało się w Przeznaczenie więc może i tu kilka zadań będzie. Myślicie, że to dobry pomysł?

[Obrazek: tpbEpUL.jpg]
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Tak, wątek Łowców jest zdecydowanie jednym z najciekawszych w Przeznaczenie.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Osobiście jestem za!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości