Liczba postów:56
(23.01.2017, 23:03:57)Memorius napisał(a): Nie, po Epilogu działalność Destiny Team zostaje zawieszona na czas nieokreślony, czyli zapewne na zawsze.
Najprawdopodobniej Przyjaciele DT dostaną jeszcze Przeznaczenie _Special Edition z poprawkami ostatnich wykrytych drobnych błędów i może pewnymi dialogami wcześniej usuniętymi z różnych powodów, w pakiecie z Epilogiem.
aha. Ale czemu Zawieszacie Działalność?
JESTEM KIMŚ KTO WYZWOLI CAŁĄ MYRTANĘ
JESTEM ZERTIN PALLADYN INNOSA
Liczba postów:1.205
Bo nie ma już kto ani komu modów robić.
Liczba postów:10.999
bo coś się zaczyna i coś się kończy- i zaczyna się coś innego...
bohaterowie są zmęczeni a widzowie zagubieni
od wczoraj trwają testy wersji VA4 Epilog
wszystko wskazuje na to, że błędy w pewnych plikach nadrzędnych zostały naprawione i jest to ostatnia wersja typu Visual.
Następna będzie już wersją Action1 Epilog dla testów rozszerzeń pakietów zadaniowych.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:2.942
Z małymi wyjątkami - wszystko zgodnie z planem! Zadania ciekawe, zwroty akcji, a czas przed kompem biegnie bardzo szybko. Choć pozostało jeszcze wiele rzeczy, które chcielibyśmy umieścić w grze. Zobaczymy czy wystarczy zapału i chęci.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Oby wystarczyło.  Jak obiecywał Pan Memorius Epilog ma być totalną miazgą fabularną dla mózgu gracza.
Czy będzie ? Trudno powiedzieć.
Pewnych rzeczy nie dało się zrobić, a pewne koncepcje trzeba było zmienić lub porzucić.
Mam nadzieję , że inni członkowie DT coś tu napiszą w ramach swojej oceny, bo oceniać już jest co.
Liczba postów:199
Kontynuacja przygód Bezimiennego w Khorinis dopełnia wątki niezakończone w 'Przeznaczeniu'. To nie tylko walka 'podziemia' z regularnym wojskiem Mrocznego Zakonu, ale też historie mieszkańców, których los potoczył się tak, a nie inaczej.
W 'Epilogu' znajdziecie odpowiedź na pytania nurtujące was po ukończeniu  .
Postaraliśmy się, żeby w samej rozgrywce znalazły się typy zadań umiłowane przez poszczególne osoby. Będzie coś dla fanów pojedynków; łamigłówka tekstowa, gdzie znajdziemy ponad 1000 kombinacji wyborów, a tylko jedna jest poprawna; przynieś, podaj, pozamiataj; brawurowe akcje konspiracyjne, a nawet wybór, która z dwóch osób już się pożegna z życiem.
Przemoc, zniewolenie i brud w mieście i na farmach konta Klasztor przepełniony religijnością aż do przelewu! Szaleństwo!
Warto poczekać.
Polecam i pozdrawiam, przedstawiciel Klasztoru.
Liczba postów:445
Epilog niebywale postawi graczy przed dużym wyzwaniem, nie ma pobłażania i taryfy ulgowej, będzie trzeba myśleć nad alternatywnymi rozwiązaniami sprawy chyba bardziej niż w samym  Zadania naprawdę wciągają na dłuuugie godziny że testuje się z przyjemnością i dużą chęcią. Jest również dużo ciekawych i niebywałych rozwiązań w zadaniach które umieścił Memo, po prostu będziecie pozytywnie zadziwieni i zszokowani. Czy warto czekać? Jak najbardziej TA  !
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:349
A czy zostanie wprowadzone bardzo rozbudowane zadanie/zadania, których nie ujrzeliśmy podobnych w innych modach, coś na wzór zadania "Gobliny" w modzie Velaya?
Liczba postów:445
(28.01.2017, 20:28:42)Opos napisał(a): A czy zostanie wprowadzone bardzo rozbudowane zadanie/zadania
O to się nie martw
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
To zabrzmiało tak jakbyśmy się mięli nie martwić o to, że takie zadania będą.
Kilka rzeczy z żalem musiałem porzucić, w tym trzy epickie bitwy z udziałem Wojowników z Trzech Królestw.
Jest przy tym niemal tyle roboty co przy "Czarnych Chmurach nad Khorinis" a ilu graczy doceni to? Garstka.
mam nadzieję, że i bez tego Epilog się obroni.
Szkoda. Akurat dla mnie Czarne Chmury to było idealne dopełnienie linii Najemników w Przeznaczeniu i bez tego questa ta gildia bardzo dużo by traciła.
Choć może jeżeli nie będziemy wiedzieć czego nie ma, a być mogło, to nie będzie to w ogóle widoczne, zakładając że Epilog będzie dobry.
(28.01.2017, 21:05:35)Dota napisał(a): Szkoda. Akurat dla mnie Czarne Chmury to było idealne dopełnienie linii Najemników w Przeznaczeniu
nie powiedziałem, że zadania w tym stylu nie będzie
bedzie i to nawet więcej niż jedno
Liczymy, mierzymy, kalkulujemy...
Wstępne obliczenia wskazują, że rozegranie pełnego Epilogu dla testera rozeznanego w fabule zadań to 40 godzin.
Ile to zajmie graczom? Zobaczymy.
W zasadzie testy VA4 E zostały zakończone i poza jedną głupią wpadką skryptową nie jest źle.
Na bieżąco wprowadzone zostały liczne poprawki i uzupełnienia w dialogach , balansie i rozwoju pewnych zadań.
Dodane zostały tez już kolejne nowe rzeczy oraz ustalony zestaw pancerzy i sposób ich pozyskania.
Na 50 planowanych zadań 32 są gotowe a kilkanaście dalszych jest w różnej fazie tworzenia.
Następna wersja będzie to już Action1 Epilog.
Liczba postów:128
Skończyłem swoją rozgrywkę w VA4 Epilog. Pomimo tego, że to jeszcze wczesna forma modyfikacji, to już prezentuje się znakomicie. Ciekawe zadania, które potrafią zarówno przykuć do komputera, jak i zaskoczyć swoim zakończeniem. Świetny klimat, budowany przez wszystko: zaczynając od rozmieszczenia NPC-tów, poprzez dialogi z mieszkańcami wyspy i na otrzymywanych zadaniach kończąc. Rozgrywka w wielu miejscach wymaga niekonwencjonalnego podejścia, co czyni ją jeszcze ciekawszą. Warto czekać, bo szykuje się naprawdę świetna modyfikacja.
|