30.04.2017, 20:22:04 

Tak było, potwierdzam.

| 

Epilog - opinie i wrażenia

| 

| 

30.04.2017, 20:22:04 

Tak było, potwierdzam.

30.04.2017, 20:29:01 

Płonący Paladyni są o wiele za daleko, aby Magowie Wody lub Paladyni ich atakowali, jeśli przyciągniesz ich do swoich obrońców to wtedy jest jatka. 

Poza tym, Czarni Paladyni też się nie bili z Paladynami - dopiero kiedy ja zaatakowałem jednego z nich rozpoczęła się walka. Zresztą tak samo jest w późniejszej fazie gry - spoiler 

30.04.2017, 20:31:03 

To zaplanowana akcja. Magowie nie uczestniczą w walce na oczach gracza. W dialogu mówią tylko, że odcinali wrogowi  odwrót.

„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!" 

01.05.2017, 07:13:44 

(30.04.2017, 20:22:04)XaroN napisał(a): W Górnym mieście, Fortuno, Liwiusz i Elvrich, jak to się świetnie spisali, jakie to spektakularne było.. a prawda jest taka, że nic nie zrobili.wygląda na to, że zupełnie zrozumiałeś sensu tego zadania 
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL 

"Only The Strong Survive!" 

01.05.2017, 15:50:54 

Zadanie Stracone złudzenia, po prostu brawo, genialne zadanie.   

Tego się Aldmir nie spodziewał.     

Even if the morrow is barren of promises... 

Nothing shall forestall... my return. 

02.05.2017, 00:15:39 

Ukończyłem Epilog. Zajęło mi to prawie 53 godziny i zrobiłem 51 zadań. Mod znakomity, świetne dialogi i zadania oraz kreacje postaci. Spodziewałem się tego w sumie już po przejściu Przeznaczenia ::D Jest to jeden z trudniejszych modów do Gothica i nieraz wymaga od gracza sporo cierpliwości i logicznego myślenia. Moim skromnym zdaniem przebija Velaya - Historia Wojowniczki. Szczególnie spodobała mi się końcówka gry, ta cała rebelia, a także niezwykle klimatyczne dialogi końcowe. Nie mogę uwierzyć, że Egill i Ehnim się pogodzili  

![]() Chciałbym podziękować całej ekipie DT za trud włożony w powstanie modyfikacji i pogratulować stworzenia dwóch najlepszych modów do naszej ukochanej gry (1 addon i 1 total conversion)   Czekam już z niecierpliwością aż będę mógł zagrać w Przebudzenie. Chciałem także bardzo podziękować Oposowi za pomoc i wskazówki w niektórych zadaniach.Tak oto prezentują się moje statystki końcowe:  

02.05.2017, 20:54:39 

25h na liczniku 

W ciągu moich ostatnich rozgrywek udało mi się zabić złego porucznika i jego kompanów, zniszczyć fałszywą gildie kupców, odnowić handel na farmie Lobarta, zemścić się na pewnej Pani i zakończyć wątek gildii złodziei. Spotkałem także starego przyjaciela z górniczej doliny... 
Hail the apocalypse...

02.05.2017, 20:57:26 

Ja też zakończyłem wątek pewnej Pani i zakończyłem wątek gildii złodziei.  

![]() Ale mam też nowy pancerz i zrobiłem KDP. ![]() Po 32h ukończyłem 30 zadań, a zaczętych mam 16. Pierwszy raz w gothicu exploruje bardziej uważnie i to chyba przez to. Dodam że itemy dla Tamiry były tam gdzie być powinny. ![]() W zasadzie zostało mi niedużo. Jutro albo w sobotę raczej skończę. Domknąłem dziś wątek gildii złodziei, farmy onara i najemników orków plus wykonałem sporo innych rzeczy. Na liczniku nieco ponad 35h W wielu jaskiniach z goblinami są puste skrzynie. Ja wiem czemu. Ale skoro są tam znowu gobliny to coś powinno być też w skrzyniach. 

03.05.2017, 12:57:01 

Nie masz racji. 

Skrzynie jako element folkloru goblinów to wymysł Returninga. 

03.05.2017, 13:02:15 

Można też w takim razie zapytać co robiły itemki w tych skrzynkach jak były tam gobliny w Przeznaczeniu  

03.05.2017, 13:08:22 

A co robiły w G2 NK?

03.05.2017, 13:10:11 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2017, 13:10:46 przez Dinozaur7.)

I dlatego myślę, że gobliny są na tyle rozumnymi istotkami by chować itemy do skrzyń. 

Zresztą - Kto w G1 schował almanach ukradziony Talosowi do skrzyni? ;) 

03.05.2017, 13:49:40 

53 godzin, 40 minut rozgrywki, po przeczytaniu Słowa Apogeona właśnie wszedł mi 22 poziom.  o_o

Even if the morrow is barren of promises... 

Nothing shall forestall... my return. 

03.05.2017, 13:53:33 

Analizowaliśmy tę możliwość ostatnio i faktycznie jest to możliwe przy wyjątkowo skrupulatnej grze. 

Pozostawimy taką możliwość w wersji dla wszystkich graczy. 

"Only The Strong Survive!"  | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|