29.07.2020, 18:20:52
(29.07.2020, 08:51:50)Tituf napisał(a): Serio?! A ja jakoś na kodach nie mogę. Dlatego mógłbyś wrzucić swoje statystyki z gry. No i wyjawić graczom jak uzyskałeś te 300 zręczności.
Statystyk nie jestem niestety w stanie wysłać ale jak chodzi o kody to daj sobie w statystykach 299 zręczności i idź do Diego aby nauczył cie tego jednego punkta a jak chodzi o ogólne zdobycie takiej ilości to jest dość męcząca sprawa praktycznie wszystko inwestowałem w wszystko dzięki czemu można zręczność zrobić i samą zręczność można się przy tym natrudzić zwłaszcza podczas walki z potworami (dobrze że są bronie na zręczność) samych jednak równych 300 to się nie udało ale z wykorzystaniem ogólnych przedmiotów zwiększających zręczność i dało rade do 293 i wystarczyło do Diega iść po brakujące i wychodzi akrobatyka a wracając do moich statystyk to jednak jestem typem co wszystko daje w siłę i umiejętności walki i czasem w żywotność ale lubię sobie tak się pobawić i właśnie tak natrafiłem na tą akrobatykę gdy dla zabawy wszystko maxowałem i koniecznie chciałem spróbować ją zdobyć a i tak z ciekawości bo raz mi się trafiła mikstura zręczności u jednego z jarkendarczyków tych co strzelają z łuków koło jednego z tych 5 domów kast tego co kawałek ziemi jest odgrodzony przepaścia co można w modzie przejść przez to zawalone drzewo to jest bug czy specjalne zamierzenie?