15.09.2020, 07:14:32
Ja akurat nie uczyłem się El Bastardo, dla mnie wystarczającym zyskiem był bodajże długi miecz rycerski, nie pamietam czy tak dokladnie sie nazywał. Również szkoda mi bylo punktów nauki na El Bastardo. Jednak metalowych prętów jest dość sporo w całej grze i z pewnością na kowalstwie mozna zarobić. Sporo stali można dostać od npc a sporo można też znaleźć porozwalanych po calym swiecie. A u kupców w kolejnych rozdziałach pojawiają się nowe pręty.
Co do broni unikatowych to zdecydowanie warto inwestować we wszystkie. Nigdy i nigdzie nie dorwiesz broni o lepszym stosunku siły do obrażeń. Dodajmy do tego bonus do umiejętności walki i okaże się że wszystkie bronie u kupców to bezwartosciowy zlom. A nie musisz tych mieczy od razu sprzedawać Hakonowi. Jak już wykujesz sobie lepszy to sprzedajesz poprzedni. Najlepsze bronie i czysty biznes, polecam
Co do broni unikatowych to zdecydowanie warto inwestować we wszystkie. Nigdy i nigdzie nie dorwiesz broni o lepszym stosunku siły do obrażeń. Dodajmy do tego bonus do umiejętności walki i okaże się że wszystkie bronie u kupców to bezwartosciowy zlom. A nie musisz tych mieczy od razu sprzedawać Hakonowi. Jak już wykujesz sobie lepszy to sprzedajesz poprzedni. Najlepsze bronie i czysty biznes, polecam