20.10.2020, 08:39:44
Wielki sentyment naszedł i łezka w oku jak raz jeszcze mogliśmy zdobyć dla Świstaka bogato zdobiony miecz 
Po jednym większym problemie udało mi się ukończyć
. Jak dotąd był to dla mnie najbardziej wymagający mod. Powodem dla mnie tego było to, że już na początku była przeważająca ilość stworzeń które z łatwością mogły mnie pokonać i przez pół rozgrywki musiałem omijać czyhające na mnie zagrożenia. Bardzo mi się spodobało to, że wokół zamku znajdowali się nie tylko orkowie, ale i zombie co było potwierdzone otoczką fabularną co było świetnym pomysłem. Jeśli miałbym powiedzieć jaki wątek zadaniowy mi się najbardziej podobał to druidów ich filozofia oraz zadania gdzie z jednym miałem niezły ubaw. I zdołałem się przekonać w wiadomym zadaniu z małym przyjacielem któremu pomogliśmy, że nie tylko mieczem się zwycięża. Bardzo mi się spodobała intryga jaką Carner przygotował przeciw gildii Araxos i jak się ona skończyła. Przyjemną dla mnie nowością była dla mnie możliwość posiadania własnej kopalni złota i to w ikonicznej Górniczej Dolinie, nie lada gratka. Zakończenie to brak mi słów odbicie zamku. Oraz ta walka w lodowej krainie, ocalenie uciekinierów i sumienie mi nie pozwalało i odszukałem każdego z nich. Teraz wiem, że z pozytywnymi myślami pożegnałem się z Ur-Shakiem wiedząc, że wszystko będzie w porządku. Już niebawem zaczynam
.

Po jednym większym problemie udało mi się ukończyć

![[Obrazek: IClbdo7.png]](https://i.imgur.com/IClbdo7.png)