02.11.2020, 10:48:28
Nie, no z tym trolem to trochę pojechałem...
Tu mamy raczej do czynienia z dawno niewidzianym na tym forum
Przemawia za tym fakt, że Hadar gra, lub przynajmniej zręcznie pozoruje grę i zadając pytania pozornie niewinne dodaje zawsze komentarz, który z tematem nie jest bezpośrednio powiązany, ale ma na celu mniej lub bardziej zawoalowane dyskredytowanie.
Znamienne jest to, że tak jak każdy wcześniejszy
dość długo studiował temat "Uwagi do funkcjonowania Forum" w celu jak mniemam nabycia wiedzy od innych
, jakie formy działań (destrukcyjnych) są tu tolerowane.
Znamienne jest także to, ze dostał dostęp do shoutboxa,a do tej pory z tego przywileju nie skorzystał. Nie wiedział ?- wątpliwe, bo ostatnio dogłębnie parokrotnie studiował temat "Shoutbox".
Oczywiste jest, że pisanie w sb to forma ulotna, niewidoczna dla większości odwiedzających forum i nie pozostawiająca trwałego śladu, a przecież głównym celem
jest pozostawienie informacji do której jest powszechny i łatwy dostęp. Tylko wtedy jego cel może zostać osiągnięty.
Pozostaje tylko pytanie, czy Hadar jest
samoistnym i indywidualnym, czy też częścią większej grupy, jak to drzewiej bywało.
Myślę, że w niedalekiej przyszłości uda się odpowiedzieć na to pytanie.
Tu mamy raczej do czynienia z dawno niewidzianym na tym forum

Przemawia za tym fakt, że Hadar gra, lub przynajmniej zręcznie pozoruje grę i zadając pytania pozornie niewinne dodaje zawsze komentarz, który z tematem nie jest bezpośrednio powiązany, ale ma na celu mniej lub bardziej zawoalowane dyskredytowanie.
Znamienne jest to, że tak jak każdy wcześniejszy

Znamienne jest także to, ze dostał dostęp do shoutboxa,a do tej pory z tego przywileju nie skorzystał. Nie wiedział ?- wątpliwe, bo ostatnio dogłębnie parokrotnie studiował temat "Shoutbox".
Oczywiste jest, że pisanie w sb to forma ulotna, niewidoczna dla większości odwiedzających forum i nie pozostawiająca trwałego śladu, a przecież głównym celem

Pozostaje tylko pytanie, czy Hadar jest

Myślę, że w niedalekiej przyszłości uda się odpowiedzieć na to pytanie.

NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"