14.04.2021, 13:48:38
Sam też w drugiej rozgrywce zbliżam się już do końca 1 R, póki co wbiłem 18 poziom i tak się zastanawiałem na jakim da się skończyć ten rozdział, a do 20 mi jeszcze brakuje dość sporo, także świetny wynik @Dota :o Cały czas jestem bez gildii głównej, w tej chwili zostały mi do ruszenia zadania z kultem oraz decyzja o dołączeniu do CJ lub GZ. Ale skłaniam się ku CJ właśnie po to aby poznać drugą stronę całej historii konfliktu i śmierci Paula, wcześniej grałem GZ i mam wrażenie, że też mają swoje za uszami
Tabliczki i bonusy też zużywam na bieżąco a przynajmniej te do siły i zręczności, w 2h póki co 40 PN, zdolności złodziejskie wszystkie posiadam jak również czytanie tablic na 3 poziomie, no i 29 PN jeszcze do rozdysponowania ale trzymam na jakiś krąg magii albo manę bo planuję zostać członkiem gildii magicznej. Magowie wody mnie trochę nie przekonują póki co a Mrocznymi w kolejnej rozgrywce chyba spróbuje bo dołączę jednak do CJ, także na tą chwilę Magowie Ognia mi zostają. Jak już dobrnę do końca rozdziału to dam znać jak to wygląda a że niespiesznie mi to idzie to pewnie jeszcze zejdzie parę dni :D