12.07.2021, 11:08:34
Dobra, utknąłem fabularnie i nie wiem co dalej robić:
1. Przebudzenie: Ostatni wpis dotyczy tego, że Farenholt nie może wiedzieć o kluczu do zamku.
2. Do krwi ostatniej: Diego dostał ode mnie szczypce, mam tutaj czekać na rozwój dalszych wątków?
3. Porwana: Gdzie znajdę Ursulę i Gro-Bara?
4. Czarna owca: No Siran ze Świstakiem już się godzi od dwóch tygodni
Kiedy ciąg dalszy?
5. Wykwintna potrawa: Gdzie znajdę ostry pieprz?
6. Kopalnia Kompanii Górniczej: Mam wpis o tym, że musimy się kręcić przy Carduccim.
7. Nienawiść: Askvil ma pierścień od Ur-Kosha.
8. Myśliwi i kopacze: Emilio jest nowym pracownikiem kopalni. Sprawdzałem Ashgana, nie ma żadnego dialogu.
9. Plan Carnera: Rzekomo mam pogadać z pracownikami, ale żaden nie ma opcji dialogowej.
10. Drewno dla kopalni: Zagadałem Draala, ale ten powiedział tylko coś w stylu, że czemu miałby nam pomóc.
11. Mistrz złodziei: Kogo trzeba okraść? Okradłem już Arto.
11. Już rozwiązałem jak coś.
1. Przebudzenie: Ostatni wpis dotyczy tego, że Farenholt nie może wiedzieć o kluczu do zamku.
2. Do krwi ostatniej: Diego dostał ode mnie szczypce, mam tutaj czekać na rozwój dalszych wątków?
3. Porwana: Gdzie znajdę Ursulę i Gro-Bara?
4. Czarna owca: No Siran ze Świstakiem już się godzi od dwóch tygodni

5. Wykwintna potrawa: Gdzie znajdę ostry pieprz?
6. Kopalnia Kompanii Górniczej: Mam wpis o tym, że musimy się kręcić przy Carduccim.
7. Nienawiść: Askvil ma pierścień od Ur-Kosha.
8. Myśliwi i kopacze: Emilio jest nowym pracownikiem kopalni. Sprawdzałem Ashgana, nie ma żadnego dialogu.
9. Plan Carnera: Rzekomo mam pogadać z pracownikami, ale żaden nie ma opcji dialogowej.
10. Drewno dla kopalni: Zagadałem Draala, ale ten powiedział tylko coś w stylu, że czemu miałby nam pomóc.
11. Mistrz złodziei: Kogo trzeba okraść? Okradłem już Arto.
11. Już rozwiązałem jak coś.