(12.07.2021, 11:08:34)Simon napisał(a): Dobra, utknąłem fabularnie i nie wiem co dalej robić:Nienawiść rozwinie się sama i tego nie przegapisz, co do prezentów dla przyjaciół, masz ich 4 więc i prezenty będą 4, Urszula docelowo powinna być nad kopalnia naprzeciwko tej z której uciekła (tam była chata pustelnika w Mrocznych Tajemnicach), Gro-Bar tam gdzie Ur-Kosh w Przeznaczeniu, drewno załatwisz z Dralem kiedy odwalisz dla niego przysługę. Nie jest to proste, można powiedzieć że to zadanie które rozpoczyna pewna akcja na zamku. Przyjrzyj się temu co robią pewne osoby. Plan Carmera, ogadales na pewno wszystkich? Na zewnątrz też? Czarnej owcy pozwól się dalej rozwijać, tutaj dużo popchnie brakujące zadanie na zamku. Ostry pieprz jest do kupienia u bodaj Fernando. Jeśli nie wiesz kogo masz okraść w mistrzu złodziei to nie mów, że gadałeś z wszystkimi ludźmi Carnera. Oj Simon... Nie chce ci się. Wystarczy że ruszysz to co potrafisz reszta sama pójdzie jeśli nic się nie zbuguje. Powodzenia. Zadania niewymienione będą wymagać pchnięcia pozostałych. Myśliwi i kopacze za mało informacji, jest 2 którym mamy znaleźć pracę (załatwiłeś drugiemu?), a potem jeszcze mini zadanie detektywistyczne.
1. Przebudzenie: Ostatni wpis dotyczy tego, że Farenholt nie może wiedzieć o kluczu do zamku.
2. Do krwi ostatniej: Diego dostał ode mnie szczypce, mam tutaj czekać na rozwój dalszych wątków?
3. Porwana: Gdzie znajdę Ursulę i Gro-Bara?
4. Czarna owca: No Siran ze Świstakiem już się godzi od dwóch tygodniKiedy ciąg dalszy?
5. Wykwintna potrawa: Gdzie znajdę ostry pieprz?
6. Kopalnia Kompanii Górniczej: Mam wpis o tym, że musimy się kręcić przy Carduccim.
7. Nienawiść: Askvil ma pierścień od Ur-Kosha.
8. Myśliwi i kopacze: Emilio jest nowym pracownikiem kopalni. Sprawdzałem Ashgana, nie ma żadnego dialogu.
9. Plan Carnera: Rzekomo mam pogadać z pracownikami, ale żaden nie ma opcji dialogowej.
10. Drewno dla kopalni: Zagadałem Draala, ale ten powiedział tylko coś w stylu, że czemu miałby nam pomóc.
11. Mistrz złodziei: Kogo trzeba okraść? Okradłem już Arto.
Ładne słowa nie wystarczą, aby zmienić świat. ~ Lelouch Lamperouge