29.10.2021, 18:19:57
Moje uwagi do wersji 1.1
1. Opis pierścienia od Foresta - obecnie brzmi on " bezpiecznie do Klasztoru"
2. Opis kradzieży u Giselli - jest "skórzany mieszek", a kradniemy klucz.
3. Krótki czas działania niektórych czarów Beliara np. Starzenie.
4. Zachowanie NPC podczas wchodzenia do domów - Górne Miasto, Miguel.
5. Bonusy - Mrok Pólnocy. Do porównania z wczesniejszą wersją.
Pograłem dalej i tak:
6. Jak dla mnie jest trochę za dużo zwierzęcych konfliktów na drodze od tawerny Orlana do Magów Wody - gobliny pozabijane przez cieniostwory, zębacz walczy z kąsaczami, gobliny zabite przez zębacze.
7. Albo mi się tak udało, albo szkielety-gobliny straciły swój atak w grupie - reaguje tylko jeden, a wydaje mi się, że jak jeden nas goni, to reszta grupy się dołącza.
8. Zdawało mi się, że po nauce tworzenia Mroku Północy i Zewu Nocy był wpis w dziennik, ale nigdzie go nie widzę. Jest natomiast wpis po nauce Zielonego Nowicjusza u Fortuno i wygląda on tak:
1. Opis pierścienia od Foresta - obecnie brzmi on " bezpiecznie do Klasztoru"
2. Opis kradzieży u Giselli - jest "skórzany mieszek", a kradniemy klucz.
3. Krótki czas działania niektórych czarów Beliara np. Starzenie.
4. Zachowanie NPC podczas wchodzenia do domów - Górne Miasto, Miguel.
5. Bonusy - Mrok Pólnocy. Do porównania z wczesniejszą wersją.
Pograłem dalej i tak:
6. Jak dla mnie jest trochę za dużo zwierzęcych konfliktów na drodze od tawerny Orlana do Magów Wody - gobliny pozabijane przez cieniostwory, zębacz walczy z kąsaczami, gobliny zabite przez zębacze.
7. Albo mi się tak udało, albo szkielety-gobliny straciły swój atak w grupie - reaguje tylko jeden, a wydaje mi się, że jak jeden nas goni, to reszta grupy się dołącza.
8. Zdawało mi się, że po nauce tworzenia Mroku Północy i Zewu Nocy był wpis w dziennik, ale nigdzie go nie widzę. Jest natomiast wpis po nauce Zielonego Nowicjusza u Fortuno i wygląda on tak:
![[Obrazek: HV1Ss5c.jpg]](https://i.imgur.com/HV1Ss5c.jpg)