05.03.2022, 13:19:40
(05.03.2022, 09:49:42)Memorius napisał(a): trzeba wrócić do Inge i wybrać jedną z dwóch opcji z toporem
No i właśnie tu kłopot. Najpierw spotkałem zakochanych, dwa teskty, odrazu widziełem, że coś się z nimi będzie działo. Potem spotkałem ścigających, obskoczyłem wszystkie dialogi, wróciłem do zakochanych, jej opowieść, jego opowieść, z powrotem do ścigających i nic.... Żadnych "dwóch opcji" u Inge.
A z normardzką bronią? Najpierw mi handlujący mówi, że jak poznam wszystkie przepisy, którymi handluje, to pojawią się nowe. Wykupiłem 6. przeczytałem i nic dalej...
Znaczy, że mam sześć różnych mieczy wykonać, czyli trzy w wersjach 1H i 2H, to wtedy będzie uznane że się z nimi zapoznałem? Kupno to za mało?
Dzięki za info z kopalnią. Teraz chociaż wiem że muszę nabić zręczności aby okraść gościa a nie wkurzać się, że mi gra nie idzie do przodu.
Mam tylko nadzieję żę znajdę w grze tyle cieniostworów aby te 6 mieczy zrobić. Na razie mam trzy zabite i wiem gdzie są kolejne 2.

A co z zakochanymi? Co zrobić aby ten Imre miał te ścieżki dialogowe? Bo w opisie zadania mam na razie dwa wpisy. Też że ich szukają i deugi, że ich miłość może bla, bla, bla...
I ciekawi mnie sprawa postaci, z którymi już chyba nie będziemy interesów robić. Taki Gestlach, nauczył mnie czego mógł i stoi sobie tam w górach...aż szkoda jego expa i majątmu aby się marnował. Zabijać takiego czy nie, bo się okaże że na koniec gry był potrzebny?
Stoi i mi też zadanie z pielgrzymami. Obaj już są bezpieczni w górskiej fortecy, o czym powiadomiłem szukającego ich adepta. Mam jego tekst, że spotkamy się w zamku i mimo wszystko on i Milten tam stoją gdzie stali, mimo że reszta towarzyszy już u Diega.
Albo przeszukanie zatopionej wieży Xardasa. Dostałem zlecenie, wieża oczyszczona (mag i szkielety gobliny), tylko do jednej skrzyni potrzebuję klucza, a zleceniodawca stoi przy wieży i nic, żadnego dialogu. I jak tu zadanko popychać? Ani klucza do skrzyni ani podpowiedzi nie ma.
Cholera, mnóstwo zadań nie wiem jak popychać do przodu. Pewnie jakaś pierdółka wystarczy, tylko jaka?
Smutas z Gothic Site