06.03.2022, 09:59:17
(05.03.2022, 23:24:46)Memorius napisał(a): I uwaga ogólna - w Sadze Destiny się nikogo dla expa bez wyraźnego celu nie zabija i tyle.Szkoda... Jak grałem w G2NK, to przeżywało tylko kilka, niestety nieśmiertelnych osób.

(05.03.2022, 23:24:46)Memorius napisał(a): po nim jest wpis, który mówi co trzeba zrobić, by Marcelin przeniósł się do Kamiennej Fortecy.Dzięki, okazało się że nie zrobiłem rozmowy z magnatem, aby ruszyć z tematem.
Teraz tylko szulam tej chlernej laski dla jednego z pielgrzymów. Zdaje się że coś tyakiego sprzedałem, tylko nie pamiętam już komu....
Niektóre zadania same jakby stają w miejscu. Znalezłem wszystko do eliksiru dla oszołoma z kopalni (już drugi). Oddałem magowi i dał mi tekst, że "już niedługo będziemy mogli dać mu eliksir. Kilka dni czekałem na ten eliksir i nic...
A druidzi? Mam niby przyjść później. Znaczy kiedy? Głupi i głopszy dą już po wymianie łuków i żarcie z jedzeniem i wodą. Dalej też nic.
Nie moghą znaleźć trzeciego lodowego trolla.
I stoi mi (najbardziej irytujące) zadanie w zatopoionej wieży Xardasa. Zledenie wykonane, miejścówka wyczyszczona i żadnego tekstu od zleceniodawcy, a tam jeden kufer na włąściwy klucz czeka... Kto mi go da?
Smutas z Gothic Site