21.04.2023, 18:30:00
I oto nadszedł i mój czas bo bardzo długiej przerwie i ja ukończyłem
. Grało mi się bardzo przyjemnie, najbardziej podobał mi się wątek dotyczący Ariel i Artura oraz wszelakiej pomocy na farmie. Duży plus też za zadanie z Serpentesem w roli głównej, gdzie to jednak zauważyliśmy, że wielki mag ognia Innosa, nie zawsze jest odzwierciedleniem dobra i cnót. Dolina przodków była lokacja za którą najmniej przepadałem grając w
, jednakże nie doświadczyłem osobiście żadnych błędów i wraz z dwoma pytaniami na forum udało mi się bez problemów ukończyć modyfikację, bardzo pomocna właśnie była znajomość Przeznaczenia. Pomimo osób, które krytykują tego moda jako jeden z tych najsłabszych mi osobiście przypadł do gustu. Oczywiście trzeba po prostu rozumieć co się czyta w dialogach i nie jest to takie trudne ogarnąć o co chodzi. Bardzo pomocne były teleporty i chwała za to, gdyż bardzo pomocne były w podróżowaniu dolinie. Pragnę pochwalić i podziękować za stworzenie tej modyfikacji, bardzo miło spędziłem czas przy niej i z wielką radością mogę już przystąpić do rozpoczęcia przygody w
.
Mój czas gry to 38h poniżej również moje statystyki

Mój czas gry to 38h poniżej również moje statystyki
![[Obrazek: 47d2becdee92.png]](https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47d2becdee92.png)