Któryś z mrocznych miał dialog że może uda się je jeszcze raz wykonać po odnowieniu przymierza z Beliarem, więc myślałem że będą dostępne po wybraniu strony Mrocznych.
Jeżeli chodzi o ranking sagi, to u mnie:
1. Przeznaczenie
2. Przebudzenie (Miała najwięcej wad ze wszystkich czesci ale tez grało mi się najlepiej i fabula byla najciekawsza)
3. Epilog/Korzenie Zla/Imperium Popiolow
Z tym ze gdybym nie mogl na 3 miejscu dac 3 modow i byl zmuszony na 'sile' wybierac to byloby Korzenie Zla -> Epilog -> Imperium Popiolow
Uwazam ze przyziemne watki wychodzily (i tez bardziej pasowaly do swiata Gothica) duzo lepiej.
U dziewczyny:
1. Przeznaczenie
2. Imperium Popiołów
3. Korzenie Zła
4. Epilog
5. Przebudzenie
Jeszcze jak teraz pomyślę to nie podobało mi się do końca w Imperium Popiołów zamknięcie wątku Netbeka jako zwykłego uzdrowiciela
Jeżeli chodzi o ranking sagi, to u mnie:
1. Przeznaczenie
2. Przebudzenie (Miała najwięcej wad ze wszystkich czesci ale tez grało mi się najlepiej i fabula byla najciekawsza)
3. Epilog/Korzenie Zla/Imperium Popiolow
Z tym ze gdybym nie mogl na 3 miejscu dac 3 modow i byl zmuszony na 'sile' wybierac to byloby Korzenie Zla -> Epilog -> Imperium Popiolow
Uwazam ze przyziemne watki wychodzily (i tez bardziej pasowaly do swiata Gothica) duzo lepiej.
U dziewczyny:
1. Przeznaczenie
2. Imperium Popiołów
3. Korzenie Zła
4. Epilog
5. Przebudzenie
Jeszcze jak teraz pomyślę to nie podobało mi się do końca w Imperium Popiołów zamknięcie wątku Netbeka jako zwykłego uzdrowiciela