01.06.2024, 14:17:16
Epilog zakończony przy lekko ponad 30h zabawy. Klasycznie 1h + siła z miksturami pod zręczność. To chyba najbardziej standardowy build i wydaje mi się, że najbezpieczniejszy na pierwszy raz z jakimkolwiek modem.
Większych problemów z działaniem moda nie miałem. Raz tylko musiałem się pomęczyć w zrozumieniu dlaczego nie mogę wykonać zadania z piratami na statku. Okazało się, że jeden z pilnujących statku wskakiwał do wody. Przez co, najpierw nie mogłem go zauważyć, potem nie mogłem go zabić i zabrać towaru, który należało oddać Gregowi. Ale jakoś sobie poradziłem, jakoś poszło..
Bardzo podobało mi się zadanie z Barthosem z Laran. Kto je zrobił to czapki z głów, bo to coś na kształt pytań Quarhodrona - czyli również czytanie ze zrozumieniem.. Z tym, że tutaj satysfakcja z dobrych odpowiedzi znacznie większa.
Sam balans, to jak pisałem wcześniej.. Raczej nic nie stanowiło większego wyzwania, szczególnie jak założyłem Gniew Innosa. Na sam koniec mogłem też powrócić do mojej ulubionej magicznej broni z przeznacznia, bo któryś z baronów w mieście nią władał.
Mogę z czystym sumieniem polecić.