12.12.2024, 16:56:00
Tak i ten dialog:
Cytat:AI_Output(other, self ,"DIA_Lustig_camp_15_01"); //Widzę, że się nigdzie nie wybierasz.plus dialog u Calderona
AI_Output(self, other ,"DIA_Lustig_camp_06_02"); //Zapłaciłem za miejsce.
AI_Output(self, other ,"DIA_Lustig_camp_06_03"); //Knajpa działa, rozkoszuję się spokojem.
AI_Output(self, other ,"DIA_Lustig_camp_06_04"); //Bądź więc uprzejmy mi go nie zakłócać.
Cytat:AI_Output(other, self ,"DIA_Calderon_andnow_15_01"); //I co teraz?odblokowuje finałowy dialog u Lustiga. Miałeś obydwa?
AI_Output(self, other ,"DIA_Calderon_andnow_12_02"); //Wykazałeś się. Jestem pod wrażeniem.
AI_Output(self, other ,"DIA_Calderon_andnow_12_03"); //Możesz okazać się przydatny.
AI_Output(self, other ,"DIA_Calderon_andnow_12_04"); //Tylko widzisz... Nie wszystko zależy tylko ode mnie.
AI_Output(self, other ,"DIA_Calderon_andnow_12_05"); //Jest pewien człowiek, na którego tu czekam.
AI_Output(self, other ,"DIA_Calderon_andnow_12_06"); //Czekam długo, bo może wysłałem do niego nieodpowiedniego posłańca.
AI_Output(self, other ,"DIA_Calderon_andnow_12_07"); //Bez niego nie mogę niczego postanowić.
AI_Output(self, other ,"DIA_Calderon_andnow_12_08"); //Gdy wróci, to i my wrócimy do naszej rozmowy.
B_LogEntry(TOPIC_Stranger,"Zdobyłem zaufanie Calderona. Jest jednak jeszcze jeden wspólnik.");