28.01.2025, 12:19:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2025, 12:26:54 przez Urudin.)
Jakim magiem chcesz grac? Mrocznym? ja jak grałem magiem ognia to do 20 poziomu rozwijałem się jak normalna postać i była to najprzyjemniejsza rozgrywka Przeznaczenia jaką miałem w trakcie. Jeżeli Mrocznym Magiem to tym bardziej polecam tak grać bo będziesz większość gry adeptem tak czy siak.
Mod jest tak zbalansowany że większość many to eliksiry ducha, nie opłaca się zbytnio pchać PN w nie i według mnie tylko utrudnisz sobie początkową rozgrywkę jeżeli tak zrobisz, a nie nabijesz za nie tyle many żeby miało to jakiekolwiek znaczenie w porównaniu z tym co masz z bonusów biorąc pod uwagę całkowitą pulę many i używania czarów. Zwłaszcza że większość gry jest do 2 rozdziału - gdzie praktycznie nie masz dużego wyboru użytecznych czarów, poza chyba Magiem Wody.
Tutaj się rozpisywałem na ten temat: http://druzynaspolszczenia.pl/showthread...#pid113938
Bonusów w grze ktore bedziesz nabywac wraz z questami lub eksploracja masz tyle że PN nie mają aż tak dużego znaczenia, traktuj je jako bazę pod postać niż jako ogólne. Mod oferuje cos kolo 450PN z czego na ostatnie 20 trzeba byc bardzo upartym zeby je wydac.
Jak patrze na przejscie Magiem Ognia to mialem z bonusow do czesci 2 rozdzialu:
52PN
387 Many (z czego 48 bugujac sprzedawcow)
121 Sily (z czego 32 bugujac sprzedawcow)
190 Zrecznosci (z czego 90 bugujac miksture akrobatyki i 16 sprzedawcow)
24% 1h
18% 2h
13% kusza
24% Luk
233 HP
20 Ochrony przed Magia
20 Ochrony przed Ogniem
30 Przed Bronia Biala
30 Przed Strzalami
Gra opiera sie na bonusach wiec w sumie czego bys nie zrobil to eksplorujac swiat gry w koncu ja przejdziesz i tyle.
Mod jest tak zbalansowany że większość many to eliksiry ducha, nie opłaca się zbytnio pchać PN w nie i według mnie tylko utrudnisz sobie początkową rozgrywkę jeżeli tak zrobisz, a nie nabijesz za nie tyle many żeby miało to jakiekolwiek znaczenie w porównaniu z tym co masz z bonusów biorąc pod uwagę całkowitą pulę many i używania czarów. Zwłaszcza że większość gry jest do 2 rozdziału - gdzie praktycznie nie masz dużego wyboru użytecznych czarów, poza chyba Magiem Wody.
Tutaj się rozpisywałem na ten temat: http://druzynaspolszczenia.pl/showthread...#pid113938
Bonusów w grze ktore bedziesz nabywac wraz z questami lub eksploracja masz tyle że PN nie mają aż tak dużego znaczenia, traktuj je jako bazę pod postać niż jako ogólne. Mod oferuje cos kolo 450PN z czego na ostatnie 20 trzeba byc bardzo upartym zeby je wydac.
Jak patrze na przejscie Magiem Ognia to mialem z bonusow do czesci 2 rozdzialu:
52PN
387 Many (z czego 48 bugujac sprzedawcow)
121 Sily (z czego 32 bugujac sprzedawcow)
190 Zrecznosci (z czego 90 bugujac miksture akrobatyki i 16 sprzedawcow)
24% 1h
18% 2h
13% kusza
24% Luk
233 HP
20 Ochrony przed Magia
20 Ochrony przed Ogniem
30 Przed Bronia Biala
30 Przed Strzalami
Gra opiera sie na bonusach wiec w sumie czego bys nie zrobil to eksplorujac swiat gry w koncu ja przejdziesz i tyle.