01.09.2025, 08:10:52
(31.08.2025, 10:23:04)Erwin napisał(a): Piraci z Khorinis - prawdopodobnie tutaj długo nic nie ruszysz, dopiero jak porobisz inne zadania, to odblokuje się opcja z finałową akcją piratów + jest chyba jeszcze wpis, jak dostarczysz Vance'owi kostur Czarnego Maga, to teżjest ważne.Nowy porządek-z Imperanonem gadałem wcześniej, z Midlasem nie mam żadnej opcji dialogowej po za nauka ,mam wpis że muszę zrobić zadanie dla Demetriusa ,tylko że po przerwie wakacyjnej ,nie pamiętam co to było za zadanie
Nowy Porządek - tu coś ruszy po rozmowach ze Starcem i Midlasem w związku z zadaniem o Oku Mocy, jak pojawi się Imperanon, także na razie zadanie z okiem musisz pociągnąć.
A z tym, to nie pamiętam. Jak je odebrałeś Tropicielowi, to pogadaj z tymi magami w Słonecznym Kręgu, Magami Ognia, Starcem.
(01.09.2025, 08:10:52)Dynamind napisał(a):(31.08.2025, 10:23:04)Erwin napisał(a): Piraci z Khorinis - prawdopodobnie tutaj długo nic nie ruszysz, dopiero jak porobisz inne zadania, to odblokuje się opcja z finałową akcją piratów + jest chyba jeszcze wpis, jak dostarczysz Vance'owi kostur Czarnego Maga, to teżjest ważne.Nowy porządek-z Imperanonem gadałem wcześniej, z Midlasem nie mam żadnej opcji dialogowej po za nauka ,mam wpis że muszę zrobić zadanie dla Demetriusa ,tylko że po przerwie wakacyjnej ,nie pamiętam co to było za zadanie
Nowy Porządek - tu coś ruszy po rozmowach ze Starcem i Midlasem w związku z zadaniem o Oku Mocy, jak pojawi się Imperanon, także na razie zadanie z okiem musisz pociągnąć.
A z tym, to nie pamiętam. Jak je odebrałeś Tropicielowi, to pogadaj z tymi magami w Słonecznym Kręgu, Magami Ognia, Starcem.
Aaa i wogóle to gdzie znajdę Apogeona ??nie chodzi mi o miejsce po teleportacji przy kręgu