27.09.2025, 19:20:18
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): .2..Ludzie honoru ..Midlas zaczął działać, walka u boku łowcy orków to zaszczyt ,mam zlecić Fangilowi dowództwo nad ekipa ,ale nie mam z nim dialogu
Warunki dialogu z Fangilem, w którym przekazuje się mu, że ma objąć dowodzenie, są dwa:
- trzeba pogadać z nim o nauce łucznictwa
- dialog z Midlasem o wyprawie, po którym mamy wpis 'Midlas wreszcie zaczął działać! Walka u boku Łowców Orków to prawdziwa przyjemność!'
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): Witam ,jako że pytania są znakiem zainteresowania to mam prośbę,bo znowu utknąłem...1.Nowy porządek..na gorzałe i dziewuchy ,Dymitr mi nie ufa ostani wpis ...2..Ludzie honoru ..Midlas zaczął działać, walka u boku łowcy orków to zaszczyt ,mam zlecić Fangilowi dowództwo nad ekipa ,ale nie mam z nim dialogu ..3.Piraci z khorinis ...Bill został przyjęty do załogi, Vance otrzymał kostur ,Carl to ważna postać...4.Kręte sciezki ...tu tylko jeden wpis ze Gor mi cos zostawił...5.Bumt słabych..przekazałem Haradowi wieści na temat sił do walki w klasztorze i dalej nic...6.Prawo i pięść..zabicie Giselli może sparaliżować sądy w mieście..7Droga w mroku ..w krypcie pogadałem z Gadarem i zaproponował mi sojusz ,byłem w klasztorze i dalej nic ...
Z Epilogiem problem jest taki, że jest to istna piramida skryptowa, a nie mamy do niego zrobionej pełnej solucji.
Żeby kompleksowo odpowiedzieć na Twoje pytania, muszę się przekopać przez wiele skryptów, sprawdzając wszystkie warunki do każdego zadania, a nie zawsze mam czas, żeby przy tym siedzieć.
Postaram się dzisiaj w ciągu dnia to rozgryźć.