01.10.2025, 13:43:14
Hej, mam problem, żeby ruszyć dalej z fabułą, mianowicie:
1. Symbol Władzy - jakiś trop gdzie go szukać?
2. Zakazana Miłość - od dłuższego czasu nie mogę znaleźć Inge po tym jak się wybrał do parki
3. Nienawiść - Askvil przyjął pierścień, co dalej?
4. Do krwi ostatniej - rozdałem prezenty ekipie i nie mam też żadnych dialogów z nimi
5. Przebudzenie - rytuał na bagnie się odbył, miałem poinformować Ur-Shaka, po czym pochwalić się co dokonałem, ale nie mam żadnych dalszych opcji dialogowych
To jedyne co mi zostało, proszę o jakieś podpowiedzi
E
1. Symbol Władzy - jakiś trop gdzie go szukać?
2. Zakazana Miłość - od dłuższego czasu nie mogę znaleźć Inge po tym jak się wybrał do parki
3. Nienawiść - Askvil przyjął pierścień, co dalej?
4. Do krwi ostatniej - rozdałem prezenty ekipie i nie mam też żadnych dialogów z nimi
5. Przebudzenie - rytuał na bagnie się odbył, miałem poinformować Ur-Shaka, po czym pochwalić się co dokonałem, ale nie mam żadnych dalszych opcji dialogowych
(01.10.2025, 13:43:14)Koxu123 napisał(a): Hej, mam problem, żeby ruszyć dalej z fabułą, mianowicie:
1. Nienawiść - Askvil przyjął pierścień, co dalej?
4
2. Do krwi ostatniej - rozdałem prezenty ekipie i nie mam też żadnych dialogów z nimi
3.Przebudzenie - rytuał na bagnie się odbył, miałem poinformować Ur-Shaka, po czym pochwalić się co dokonałem, ale nie mam żadnych dalszych opcji dialogowych
E