29.12.2025, 15:18:04
(22.12.2025, 14:18:27)Dynamind napisał(a): Witam ,znowu trochę utknąłem....1-Miska Wilka ..Wilk zdecydował się zejść z okrętu by poszukać na plaży skarbów...2-Odwoeczni wrogowie ..rozmowa z Baronem była burzliwa ,ale na szczęście udało mi się uniknąć dolania oliwy do Ognia..3-Nieaforna dziewczyna ..muszę znaleźć sposób by odprawić Velaya do domu..4-Bestoe z otchłani, wszyscy stojak pod wieżą i nie ma co robić...4-Wielka wyprawa wodnego Kręgu...Larws ma chronić Vatrasa ...5-Krucjata ludowa ..krucjata straciła Bliznę, komu powoerzyc los ludzi z farm ,Girion tu nie rządzi, rządzi Serpentes ...6-Na zawsze razem mam informować Elenę na bieżąco, czego dowiem się o ludziach z farmy Onara ..7-Dwaj kowale...Bennett nie jest zainteresowany pracą na bagnie ..8-Inwazja ...Parricides uznał wieść, że Rhamedes nie bierze udziału w konflikcie za bardzo dobra wiadomość 9-Odpłynąć ...Bobby wraca do Khorinis .....tyle mam zadań i żadnego dialogu
Pamiętam, że stanąłem kiedyś na bardzo podobnym etapie - zdradzisz mi, jakie wpisy masz w zadaniach "Odwieczni wrogowie" i czy wątek kopalnii przyjaciół Carnera jest już zakończony?
Raz to przypadek. Dwa razy to zbieg okoliczności. Trzeci raz to działanie wroga.
Once is happenstance. Twice is coincidence. Three times is enemy action.
Once is happenstance. Twice is coincidence. Three times is enemy action.